Søde og salte anvendelser for en blender

Søde og salte anvendelser for en blender

Jeg voksede op ved hjælp af en blender i 1970â € ™ s mest for at gøre milkshakes. Det var en Hamilton Beach den eneste blender maker, jeg nogensinde vidste. I 1980a € ™ s, da jeg fik min uddannelse i ernæring fra The Ohio State University lærte vi om smoothies. Faktisk jeg drille min college graduate school døtre, at mens de studerer business, jura og videnskab Jeg har brugt timer forske nøjagtigt, hvor meget is til vand eller væske gjort den bedste smoothie. Seriøst, jeg blev gradueret på dette. I dag er tredive noget år senere er jeg bedt om at gennemgå en blender, sendt til mig af en markedsføringstilladelse selskab repræsentant, for at gøre smoothies, ingen kidding! Jeg gennemgå en Black og Decker Fusion Blade Digital blender og jeg foreslår, at hvis du ønsker officielle anmeldelser går til de mennesker, der gør dem bedst som en forbruger rapportering selskab. Hvad jeg vil gøre, er at prøve det og diskutere alsidigheden ved at bruge en blender i dit daglige madlavning til en sund livsstil.

Så min teknik datter og jeg besluttede at bruge nogle af frugten i vores køleskab og fulgt en opskrift tilvejebragt i instruktionsbogen til at oprette en jordbær banan smoothie. Vi havde de bananer og jordbær, men ingen almindelig yoghurt, så vi erstattet blandet bær yoghurt og tilføjede mælk til tynde det ud. Det var ikke sød nok til vores smag, så vi tilføjet nogle sukker og knust is fra køleskabet og ramte puls knappen som anvist. Maskinen fungerede fint. Frugten blandet, da det er meningen, at og den enkelte container var en dejlig plus, hvis du er på farten. Oprydning var hurtig og nem. Dernæst min datter plukket basilikum blade fra haven og blandet dem med olivenolie, salt, peber og nogle hvidløg at lave en lækker pesto sauce. Vi har brugt det til pasta på middag om natten og så jeg brugte det, da jeg gjorde hash browns og røræg næste morgen, lækker! Jeg tror, ​​jeg kan godt lide at have en blender, bortset fra at min datter kan lide det også, og tænker på at stjæle det, når hun begynder sin kandidatuddannelse på Dartmouth.

Skal du købe en? Du er nødt til at beslutte for dig selv. Det er en nem køkken værktøj at have, hvis du vil bruge det. Bæredygtighed er et ord kastet rundt en masse og i maden verden er det som regel betyder at spise friske og lokale bortset fra det faktum, at det er sundt for dig, valget er op til dig!


relaterede artikler