Studio Gourmet funktioner pedigreed Matthew Accarrino

Studio Gourmet funktioner pedigreed Matthew Accarrino


Thomas Keller. Todd English. Tom Colicchio. Andre end bogstavet "T" er det første bogstav i hvert fornavn af disse kokke, hvilke andre ting har de til fælles? SPQR udøvende kok, Matthew Accarrino, var ansat af hver.

Jeg ville elske at se et interview med denne Kok. Jeg nyder at lytte til enhver kok, faktisk. Hver kok har en historie, har gjort timers møjsommelige arbejde for at gøre maden ske. Kokke er tegn og visionære. Hvem ville ikke ønsker at hænge ud og have en drink med en kok?

Heldigvis, er Studio Gourmet lette dette møde. Jeg ser frem til at høre Matthew historie, prøvesmagning fødevarer han forbereder og sipping vin tirsdag den 27. september på happy hour på 5: 30 p på Circolo Cocktail Lounge. Det er en stjæle for $ 25 per person. Bloggere og sexet 7 X 7 Magazine har nikket til Brad Lev kokken udstillingsvindue som værende en slags Inde skuespillerens Studio oplevelse. Jeg ser frem til at se for mig selv.

Da jeg talte med Brad, han nævnte, at han ikke havde et problem at finde kokke og er i værker for næste sæsons gruppering. Jeg håber bestemt at han vil fremvise en konditor i næste runde. Kara eller Elizabeth kan være op til det.