The House Brasserie restaurant - nu åben

The House Brasserie restaurant - nu åben


Da jeg kørte gennem den gamle bydel Scottsdale flere måneder tilbage, jeg kom over dette folkloristisk, gul og hvid hus på Main Street, lige ved siden af ​​Grazie Pizzeria. Denne super søde sted havde en anstændig størrelse terrasse strækker sig fra fronten, omgivet af et hvidt stakit. Jeg måtte stoppe og top i vinduerne. Ya se .... Jeg har altid drømt om at åbne en sød lille bageri eller cafe, og dette sted lignede nøjagtigt hvad jeg havde forestillet mig det ville være. Som jeg toppede gennem det store vindue i front, så jeg trægulve, en gammel eklektisk leder bar, med hvad syntes at ligne franske lampetter på væggene. Jeg elskede det. Men det var kun min drøm. Og tilsyneladende var jeg ikke den eneste, der troede, at dette sted var perfekt til en nydelig, lokale naboskab restaurant kaldet The House Brasserie. Partnere Brian Raab, Terry Ellisor og kokken Matt Carter så potentialet og vendte det til en fantastisk plads, mens du stadig holder fast ejendommelighed det tilbyder, men med en klassisk vintage twist.The House Brasserie restaurant - nu åben


Darci
Den smukke vintage stil indretning og smukke gårdhave plads de udviklede var bare en lille del af deres remodeling bestræbelser. De havde faktisk at bygge badeværelser, som nu ligger lige uden for restauranten - men bare rolig, de også er det værd. De havde også til at beskæftige sig med den meget lille plads, der tilbydes ved at bygge yderligere walk-in køleskabe i ryggen lige uden for køkkenet plads, samt at flytte opvask område sin egen lille plads i ryggen (yard) samt. Men har ikke noget imod alt det, fordi atmosfæren, når du er der, tjenesten, og maden er uforglemmelig.

For mit første besøg, min ven og jeg sad i bar område (shocker!) På en tabel, for mig, var perfekt beliggende for at få en fugleperspektiv af restauranten og de mennesker, der kommer og går. Vi starter med et glas Tilia Malbec ($ 9), og besluttede at dykke ned i Shared Plates del af menuen ... trods alt, at vi ønsker at smage så meget som muligt. Åh, hurtig side bemærkning - jeg havde det privilegium ved restauranten et par uger før deres åbning stopper. De var at teste køkkenet og nogle menupunkter, mens skydning billeder af restauranten og pladerne (for deres hjemmeside, naturligvis). Nå, de ikke ønsker, at maden til at gå til affald, så jeg fik til at prøve et par forskellige menupunkter. Og lad mig fortælle dig, det var alle så lækker, at jeg ikke kunne vente med at komme tilbage deres til at prøve mere. Okay, sidespring jeg, tilbage til min oprindelige historie. Vi startede med Wood Grillet Crab Legs med Aji Amarillo Lime smør ($ 16), simpelthen liflig. Jeg mener, der ikke elsker krabbe? Næste var House bryst og Biscuit med Chili Jam og White Cheddar ($ 8). Disse er himmelske kugler af glæde i munden (UPS .... gjorde jeg bare sige, at højt?) Seriøst, hver saftig bid holdt mig ønsker mere og mere. Føle behov for nogle greens, vi bestilte også Arizona Arugula, grillet fersken salat med citron og Triple Cream Toast ($ 9). Dainty, flavorful og lækre. De små toasts blev oser med fugt, på en god måde. Lyder underligt, ikke? Soggy toast? Jeg fortæller dig, intet af den slags, bare ren himlen i hver bid. Men selvfølgelig måtte vi også prøve deres side skålen af ​​røget Gouda og Creme Fraiche Mashed Potatoes med purløg ($ 6). Whoa! Det var en bruden op mellem dem, og Basil og Brie Smashed fingerling kartofler. Hvilken ville du vælge? Betyder det virkelig noget?

Nu er vi på vores andet glas vin, denne gang vi gå med Renatto Ratti Nebbiolo d'Alba ($ 15). Min kæreste havde engang sagde, "Når du er i tvivl, når man ser på en vin liste, hvis du ser en Nebbiolo, bestille det. Du kan aldrig gå galt!" Og hun er helt rigtigt! Oven det, tjenesten var venlige, kyndige og opmærksomme.

Jeg så ser frem til mit næste besøg The House Brasserie. Mange flere retter jeg nødt til at prøve, herunder dessert! De er åben til frokost og middag.

The House Brasserie

6936 E Main Street, Scottsdale, AZ

480-634-1600


relaterede artikler