The Twilight Saga slutter!

The Twilight Saga slutter!

Som mor til teenagere og tweens, har jeg været udsat for Twilight i mange år. Jeg vil ikke lyve - jeg læser bøgerne og jeg set i biografen. Jeg var nødt til at se, hvad alle hype var om, da det kom til denne serie. Igen, vil jeg ikke lyve. Mens hverken bøger eller film var præcis prisvindere til mig, de gjorde for nogle nemme, let underholdning. Jeg fandt dem til at være egnet til mine ældre børn, og de gjort store dato-nat film til min teenage søn og hans kæreste. Sagt, at Saga er overstået, og her er 3 grunde til, at jeg, for en, er parat til at komme videre.

  1. Vampyrer og varulve endelig kan komme tilbage til deres rødder - Jeg ved ikke, om dig, men jeg hellere nyde vildskab af klassiske varulve og mørket af klassiske vampyrer. Jeg er ligeglad med at få mine vampyrer glitre som diamanter i solen - jeg ville meget hellere se dem undgå solen for enhver pris, bange for brister i flammer. Jeg vil ikke have dem til at blive tortureret, trist, åndsforladt individer, længsel efter deres "evigt kærlighed". Jeg vil have dem mørke og sexet med hypnotiske øjne og svage hjerter (mindst, svage i form af træpæle). Jeg foretrækker også mine varulve at være dyrisk - du ved, savlen, snerrende, primal skabninger, der lever deres liv afhænger af voksning og aftagende måne. Jeg er mere end klar til at komme tilbage til arten af ​​de bæster.
  2. Isabella vil ikke længere tortur og pine Jacob eller min feminine side - Jeg var aldrig en fan af Bella. Jeg foragtede den måde, hun leget med Jakobs kærlighed til hende, den måde, hun dinglede udsigten til hendes egen kærlighed foran ham ligesom den legendariske gulerod på en pind. Hun portrætteret også en svag kvinde, helt afhængig af "store, stærke mænd" for hendes beskyttelse og sikkerhed. Hun faldt i en alvorlig depression, når Edward forlod hende - hvem gør, at over en high school break-up? I stedet for at være i stand til at tage vare på sig selv som et menneske, måtte hun blive vendt for at være stærk. Det var nedværdigende og krænkende. Sandheden skal frem, måske fandt jeg hendes offensiv, fordi jeg vidste bare ikke om den måde, hun kom på tværs i det meste af serien - svag, afhængig, klodset, og indbegrebet af en "pige i nød".
  3. Fanfare kan endelig stoppe - Enhver med en Facebook-side ved, at når de film premiere, blev newsfeed fyldt med Team Edward og Team Jacob billeder og indlæg. Det var også fuld af mennesker fosser om filmene, hvilket giver minut-for-minut regnskaber stå i kø, købe deres billetter, få deres popcorn, finde deres pladser, se filmen, skrabe deres bum, tørrer deres næse, griner højt , forlader teatret, at komme i deres bil ... og så videre, og så videre, og så videre. Det gjorde ikke ende der, naturligvis - de havde derefter at give deres fulde anmeldelse om hver film og argumentere til døden - eller, i tilfælde af Facebook, fjernelse fra deres vens liste - med alle, der vovede at være uenige.

Det er ikke, at jeg foragtede bøgerne eller filmene. Jeg er bare glad for det er endelig overstået, og folk kan finde noget andet at besætte over. Det er allerede begyndt igen, alligevel, i form af Fifty Shade of Grey (og jeg læste disse bøger, også, og fandt dem til at være gentagelser, og endnu engang, nedværdigende og krænkende for kvinder). Selvfølgelig, fordi Fifty Shades of Grey var Twilight fan-fiction, tror jeg folk vil fortsætte med at tilbede Edward og Bella i en alternativ univers i form af kristne og Anastasia. * Suk *


relaterede artikler