Tilbage til Back sammenligning Road Test: 2011 VW Jetta SEL vs. 2011 Chevy Cruze LT

Tilbage til Back sammenligning Road Test: 2011 VW Jetta SEL vs. 2011 Chevy Cruze LT

Hvis du nogensinde fortalte mig, at jeg med rette ville skrive en revision, hvor jeg var så overbevist om, at erstatning for den gamle Chevy Cobalt var en klart bedre produkt til en helt ny VW Jetta, ville jeg have grinet ret i dit ansigt. Mine West Coast, Californien indfødte forudfattede altid havde mig favoriserer de importerede mærker, og jeg ville aldrig have tilladt mig at tro, at Chevy kunne bygge ikke kun en fremragende kompakt økonomi sedan, men at det også ville undervise VW en ting eller to om, hvordan man designer en bil interiør.

Nu, før jeg går ud på den Jetta interiør plast, som virkelig brød denne ex-Passat ejers hjerte, er der en hel del tiltalende aspekter af den nye Jetta, og jeg vil tale om dem, der senere i denne artikel. Men først må vi bare acceptere, at jeg er forelsket i 2011 Chevy Cruze og denne omstændighed har lidt eller intet at gøre med det faktum, at det reddede mit liv.

Tjek min individuelle ugelange Road Test for 2011 Chevy Cruze, hvis du ønsker at vide mere om, at personlig historie. Ellers, denne artikel er udelukkende en konkurrence mellem to brændstoføkonomiske, overkommelige og pludselig ikke så meget kompakte fire dør familie sedans. I 2011 Chevy Cruze og 2011 VW Jetta er vokset op ganske lidt i forhold til deres forfædre. Spørgsmålet er, vil der vise sig at være en god ting eller noget, der tilføjer om så meget unødvendig bloat som din tante Edna s Mint Flavored Holiday Fruitcake?

Udvendig styling

Da jeg først så i 2011 Jetta SEL da det blev leveret til mig (bekvemt for ugen lige før jeg var at teste 2011 Cruze) Jeg var awestruck af hvor meget "store" det kiggede. Du ved, ligesom det på en måde var blevet designet til Texans, der som hovedregel ikke kan lide meget af noget, der er itsy-bitsy. Det gør du spekulerer på, om de nogensinde solgt en Smart Car i Texas. Beklager, tilbage til emnet.

Jeg testede en 2010 VW Jetta TDI Cup Edition sidste år og personligt foretrak den mindre korpulente fremtoning af 2010 model, selvom der var masser af mennesker, der klagede over, hvordan denne variant så ud, da den blev lanceret. Det synes slags fjollet, når du indser, at Jetta får alt dette stilistiske kontrovers endnu det overordnede tema af køretøjet har historisk set været "VW Golf med en kuffert tilknyttet."

Ganske vist voksede i 2011 Jetta i størrelse i 2011 for nordamerikanerne fordi vi er større end folk i andre lande, og vi er nødt til at bære episke masser af junk som det fremgår af den enorme 15,5 kubikfod stammen. Hvis du ikke kan lide den måde, 2011 VW Jetta ser så hvorfor ikke prøve dig at spise mindre og forsøge at være en lidt mindre grådig forbruger? Måske vores næste Jetta kunne være lidt mindre "buttet", hvis alle ikke overdrive det under besøg i Wal-Mart, McDonalds, Costco og The Hometown Buffet.

Jeg har været en fan af den udvendige styling af 2011 Chevy Cruze siden jeg første gang så det på Auto Show kredsløb som jeg synes, det blander vokset op styling tidskoder med en vis mængde af europæisk påvirket finere madlavning. Jeg selvfølgelig holdt dette begreb for mig selv, fordi jeg troede, der var ingen måde, det kunne leve op til løftet om dens udseende. Og jeg troede folk ville gøre grin med mig.

Mærkeligt nok, jeg tror, ​​at Cruze ligner mere en tysk bil end Jetta. Jeg troede aldrig jeg ville sige dette, men jeg fangede mig selv at vende rundt på kig på det igen, når jeg ville forlade det i min parkeringsplads for natten. Men som altid, jeg tror jeg fortæller dig at købe en bil udelukkende baseret på udseende har lige så meget fortjeneste som mig fortælle dig, hvad din foretrukne farve skal være og hvorfor. Det er alle subjektive (Advantage: 2011 Chevy Cruze).

Boligindretning og byggekvalitet

En af de første ting, jeg gjorde, da jeg kom ind i min test Jetta var begynde processen med at parre min mobiltelefon til bilens Bluetooth håndfri system. En del af denne proces indebærer at trykke på en knap i headliner nær kort lys, men da tiden kom til at trykke den, hele den plaststøbning, der omgav det knækkede og forsvandt. Ved at trykke på den fine knap det likvideres et sted mellem metal tag og headliner af Jetta interiør. Som sådan var min tillid til den indre kvalitet af dette nye Jetta alvorligt rystet.

Mens de fleste af de rutinemæssige berøringspunkter i Jetta er af god kvalitet, der er steder, hvor VW skære hjørner og som kan være svært at tage, når "sart-feely" interiører har været en grundpille i dette tyske selskab i årevis. Eksempelvis dørpanelet "dæmpning" var omkring som overdådige og tyk som en brillo-pad og kort lommer i dørene havde plast kanter, så skarpe, at de vil gøre dig aldrig ønsker at gemme noget i dem af frygt for at blive såret.

Andre end manglen på soft-touch plast, VW interiør har en ergonomisk korrekt streg hvis klimaanlæg kontrol bør studeres af andre bilproducenter for deres straight-forwardness, in-dash navigation / Bluetooth / audio system enkelhed selv og til top det fra Jetta har en bagsædet stor nok for dig at krydse dine ben. Dette kan endda være tilfældet, hvis der er en 6-footer siddende højre foran foran dig. Bagsædet i Cruze er stor nok, men hyggeligere end Jetta med et rimeligt beløb.

Hvis du er på udkig efter en fire person pendler, det er her Jetta gør en sag for sig selv takket være dens ekstremt rummelig indvendig. Men ellers, hvis du ønsker at komme tilbage i din nye bil i slutningen af ​​dagen og faktisk føler at du har underbetalt forhandleren eller anden måde, købe 2011 Chevy Cruze. Bevægelsen af ​​de knapper og kontroller, at kvaliteten af ​​de plast og smidige lædersæder samt brugen af ​​Audi-lignende dual kontrastfarve gør Cruze interiør det sted, du ønsker at være, når du kører hjem.

I 2011 Cruze interiør gjorde mig godt mens det indre af Jetta netop forladt mig følelse meget, meget koldt. Men i det mindste Jetta hurtige varmeanlægget og SEL standard sæde brænder fik mig alle nice og toasty på at en nat omkring her, hvor det var 50 grader udenfor. Mand, det bliver koldt i det sydlige Californien (Advantage: 2011 Chevy Cruze).

Værdi for pengene

Selv om min Chevy Cruze 2LT testeren var ikke en top af linjen model (kendt som LTZ), var det en enorm værdi på $ 21,890 (med destination) for en bil med lædersæder, Bluetooth, USB / iPod integration, stilfuld 17-tommer alufælge, 6-trins automatgearkasse, opvarmede forsæder, en fremragende klingende 6-højttaler AM / FM / CD / XM lydsystem, elruder, centrallåsesystem, nøglefri adgang, bundmåtter, en magt førersæde og fjernbetjening starte, så du kan varme op i det indre af bilen på en kold morgen.

On-stjerne gør tilbyde sving for sving navigation gennem en sigte monteret mellem omdrejningstæller og speedometer i Cruze, men der er også en valgfri in-dash storskærm navigationsenhed, soltag og endda en præmie Pioneer audio system, der kan presse prisen endnu højere . For mig, min Cruze 2LT lige havde den rigtige mængde af værdi og luksus.

Min test Jetta var toppen af ​​linjen SEL model og kom standard med "V-Tex" kunstlæder sæder, der gjorde en anstændig efterligning af koskind, indtil du sammenlignet det med klassen førende stuff Chevy tilbyder i Cruze. Men så VW kæmper tilbage med en standard in-dash navigationssystem foruden alt det Cruze 2LT tilbud.

Alle 2011 VW jettas også komme med 3 år / 36000 miles af gratis vedligeholdelse, men så GM tællere, at med en 5 år / 100000 miles drivaggregatet garanti. Okay, disse to biler er stor værdi for pengene og fortjener at vinde i deres egne veje. Du skal blot beslutte, hvilke funktioner og attributter du værdsætter mere, når picking mellem disse to (Advantage: 2011 VW Jetta og 2011 Chevy Cruze).

Brændstoføkonomi

Cruze havde en mindre 1,4 liters turboladet 4-cylindret, så det var i stand til at ernære sig i gennemsnit 32,4 miles per gallon i løbet af en uge af mig at køre det. 2011 Jetta SEL kørte jeg kom med VW 's kraftfulde og karakterfulde 2,5 liters 5-cylindret, som gjorde mere magt, men vendte tilbage et stadig respektable 27,2 miles per gallon. Begge køretøjer blev udstyret med 6-trins automatiske gearkasser (Advantage: 2011 Chevy Cruze).

Sikkerhed

Både 2011 VW Jetta og 2011 Chevy Cruze er "Top Safety Picks" med IIHS (Insurance Institute for Highway Safety) og jeg stadig holder, at crash test rating som den gyldne standard, da det lader til, at NHTSA stadig regne ud, hvordan at gøre dets resultater mere klart. Bare prøv at navigere deres hjemmeside; det er lidt af et mareridt at selv finde information.

Den 2011 Cruze har slå ud Jetta (lidt) med sine 10 airbags, standard On-Star (som vil advare medicinsk personale i en ulykke), og ud over, at min præference for det var strengt personlig. Jeg følte, at de vigtigste sikkerhedsfunktioner gav chaufføren en større følelse af kontrol. Både styretøj kalibrering og suspension tuning for Cruze er mere lydhøre og lettere at kontrollere end opsætningen i VW og ja jeg kan ikke tro, jeg sagde, at enten.

Suspensionen af ​​Jetta bare følte tunet til tur blødhed og styringen havde den mindste smule af spillet omkring centrum, at jeg aldrig bemærket i nogen Jetta før nu. Kort sagt, jeg altid følte jeg var i mere kontrol i Cruze. Have kontrol over din bil på alle tidspunkter holder dig sikker og den bedste form for bilulykke er den du undgå. Jeg ved, jeg gjorde (Advantage: 2011 Chevy Cruze).

Driving Experience

Selvom man skulle tro, at have en 1,4 liters turboladet 138 hestekræfter / 148 £ fødder drejningsmoment 4-cylindret under Chevy Cruze hætte ville give bilen med alle de forreste linjer i en mariehøne. Interessant nok, gennemsnit 0-60 gange for Cruze er omkring 8,9 sekunder med den automatiske mens VW citerer en 8,2 sekunder 0-60 tid til Jetta auto selv med sine positivt dyriske 2,5 liters 170 hk / 177 £ fødder drejningsmoment 5- cylinder motor.

Nu Jetta er 5-cylindrede er kun "brutal" i, at det er så meget større end Cruze motor. Ellers er det meget civil ved cruising hastigheder, men gør en lækker karakterfuld warble under kraftig acceleration. Begge biler anvendt strålende glat og hurtig skiftende 6-trins automatik, der klart er gearet til brændstoføkonomi. Store magt brister kræver normalt en dobbelt nedgearing men powertrains i begge modeller er op til jobbet.

Jeg var chokeret over, hvor meget sjov jeg havde at køre i 2011 Chevy Cruze. Jeg ville gøre op grunde til at bare gå kørsel ved midnat, så jeg kunne få bilen på vej med ingen andre at afbryde vores bonding. Og lad mig fortælle dig hver eneste gang jeg tog Cruze ud for et spin, kom jeg hjem med et stort smil på mit ansigt. Styringen, i særdeleshed, er den bedste GM rack jeg nogensinde har oplevet, og kropskontrol rundt om hjørner er noget selv Civic nu bliver nødt til at bekymre sig om.

VW, på den anden side, aldrig inspirerede mig til at køre det takket være en klæg fornemmelse affjedring og styretøj, der bare ikke ville snakke. Jeg er temmelig sikker på, at dens mindre end sjov at køre naturen havde intet at gøre med VW at vende tilbage til en billigere torsion beam bagaksel for 2011 model, men lad mig fortælle dig, jeg så i 2012 GLI model, der kommer med den uafhængige baghjulsophæng , 2,0 liters turboladet 4-cylindret, mulighed for DSG og et nyt Fender lydsystem og min mund begyndte at vand.

Måske er jeg ikke fan af jettas tunet til den almindelige befolkning. Men hvis du spørger mig Cruze ville sjovere, bedre bygget, opskalere og sjovt at eje i hver dag normalt liv. . (Fordel: 2011 Chevy Cruze)

Konklusion

I 2011 Chevy Cruze har nok været det mest overraskende nye bil, jeg nogensinde har vej testet og jeg gør det hver eneste uge med en anden model. Jeg vidste, at jeg kunne godt lide den Cruze er klækkeligt konservative ydre og var fascineret af GM brug af sådan en lille 1,4 liters turboladede motor til magten det.

Men jeg havde aldrig troet, at jeg ville nyde at køre rundt snoede veje, at det indvendige ville tilbyde op sindsro og kvaliteten af ​​en bil, der koster dobbelt så meget, eller at jeg ville virkelig gå glip af denne bil, når det forlod. Jeg tror, ​​jeg kan bare nødt til at teste den manuel gearkasse er udstyret 40 mile per gallon plus ECO Cruze variant og forhåbentlig en dag den lange rygter SS sport version. Det er bare en af ​​de disse biler jeg virkelig ønsker at køre igen.

Faktisk, hvis en eller anden grund jeg havde brug for et helt nyt og havde et budget på omkring $ 20.000, ville Cruze 2LT være øverst på min praktiske listen. Jeg vil dog teste i 2011 Hyundai Elantra og deltage pressen lanceringen af ​​den kommende 2012 Civic i de næste par måneder, så det bliver interessant at se, hvor længe denne Chevy regerer i toppen.

Præcis Prisfastsættelse af køretøjer Prøvet:

2011 Chevy Cruze 2LT- (For at læse originale gennemgang være sikker på at klikke her.)

Pris som Testet: $ 21,890 (herunder udpegning)

Optioner på Tester: 17-tommer aluminiumsfælge / 4-hjuls skivebremser ($ 395), Compact reservehjul (100 $)

2011 VW Jetta SEL- (For at læse originale gennemgang være sikker på at klikke her.)

Pris som Testet: $ 23,395

Optioner på Tester: 6-trins automatgearkasse ($ 1100), Soltag ($ 900)

For mere information om disse modeller på:

VW.com

Chevrolet.com


relaterede artikler