Top fem billige makeup produkter

Top fem billige makeup produkter

Det siger sig selv, at jeg elsker makeup. Jeg elsker makeup. Jeg ejer for meget, jeg nok bære for meget, og jeg er fascineret af, hvad makeup kan gøre for at forbedre, skjule, og gøre os vores bedste udseende selv.

Noget, jeg ikke elsker er at bruge en masse penge på produkter, der bare ikke bør koste så meget! (Seriøst, $ 68 for en øjenskygge? Kom nu ...)

Så her går vi: Det er mine all-time favorit makeup produkter, du kan købe billigt. (Yay!) * Og ja, teknisk set, jeg omfattede mere end fem. Du vil se, hvorfor ...

5. Foundation:

  • Cover Girl & Olay Simply Ageless Foundation ($ 11.00). Den kommende sammen af disse to makeup giganter har resulteret i nogle fantastiske produkter. Dette fundament er en kombination af Cover Girl fundament og Olay Regenerist Serum. Ikke alene hjælper fugter og beskytter din hud, det giver stor dækning og har, hvad der kaldes "slip", som betyder, at det går let og glat, uden træk eller trække på din hud. Uanset om du bærer fundament hver dag eller bare ved særlige lejligheder, er dette en vidunderlig indstilling-for udseende samt for din huds sundhed.

4. Eyeliner:

  • Cover Girl Perfect Blend Blyant ($ 4.50). Jeg kan ikke forestille mig at antallet af eyeliner blyanter jeg har prøvet i min levetid, men jeg altid, altid vende tilbage til denne ene. Grunden? Farven er sand, og det går på let og gnidningsløst, ikke trække eller trække dit øjenlåg som du anvender det (der nogensinde er sket for dig? Ikke godt.) Jeg bruger Basic Black, men der er en bred vifte af farvevalg.
  • Maybelline Expert Wear blyant duo ($ 3.50). Disse er eyeliner, men de arbejder også alvorlige vidundere som pande blyanter og lip liners også. Faktisk bryn og læber er hvad jeg bruger disse på. Disse er mindre størrelse blyanter og er pakket parvis (du får to i én pakke.) Der er en håndfuld af nuancer til rådighed, men den ene hedder 'Blonde "er forbløffende. Det er langt den bedste, mest naturligt udseende skygge for at udfylde bryn, der er alt fra lys blond til brun. Det er også min go-to lip liner, når jeg bruger en nøgen eller neutral læbestift. Det giver læberne en flot form og linje uden at se "skitseret" eller off-farve.

3. Læbepomade & Skin Hydrator:

  • CO Bigelow Rose Salve ($ 5,50 på Bath & Body Works). Kan Denne ene lyder lidt ud af det blå, men jeg kom på tværs af dette produkt for et par år siden og faldt i kærlighed. Dette er en salve, der har en lidt pink nuance og et strejf af glans, så jeg elsker det på læberne Men her er den kicker (for udseende og fugt.): Det var designet til at blive brugt som en hud fugtighedscreme også, og det er fantastisk på neglebånd, albuer, knæ, tør hud patches ... overalt din hud har brug for nogle fugt! Den er emulgeret med rose-ekstrakt, som hjælper med at lette irritation og gøre det lugter alt for nice. Disse dage, vil du ikke finde mig uden en dåse dette.

2. Mascara: (Ja, der er tre mascaraer opført her-elsker dem alle og hver er en vidunderlig værdi.)

  • Maybelline Great Lash (den berømte pink og grøn en.) ($ 5,00) Ingen overraskelse her. Dette er en klassisk, og med god grund. Det tykner og forlænger uden sammenklumpning eller udtværing. Det kan simpelthen være den bedste mascara nogensinde er lavet!
  • Maybelline Lash Stiletto ($ 7,00). Om et år siden, forsøgte jeg en ny (gisp!) Mascara, der ikke var i pink og grøn container- Stiletto. Hvis fortykkelse op dine vipper er, hvad du er ude efter, er dette ikke produktet til dig, men hvis du er alt om længde, bør du helt sikkert tjekke det ud. Jeg ved ikke, at jeg nogensinde har brugt en mascara, der tilføjer længde bedre og mere åbenlyst end Stiletto. Selve produktet er tyndere end de fleste, at holde det fra at få clumpy og børsten hjælper forlængelse også. Igen, ikke så stor for fortykkelse, men virkelig et vidunderligt produkt for forlængelse.
  • Maybelline Volum 'Express FALSIES ($ 6,00). Et andet nyt mascara produkt, jeg stødte på i det sidste år er Falsies. Ja, falsies. Min mor lo på navnet, og jeg var ligeglad i mindst, fordi det virkelig er en nyskabelse i mascara. De børste klipper, og iført dette produkt gør dine vipper ligner du har fået lash extensions! Ikke alene det tilføje længde, men det er også tykkere, så dette er en allover, øjenvippe-styrke mascara. Dette produkt er fantastiske, og ved den måde, jeg finder det interessant, at alle tre af disse mascaraer er fra samme selskab. (Vej at gå, Maybelline!)

1. Eyeshadow:

  • . JANE EyeZing Eyeshadow ($ 4,00) Lad mig starte med at sige, at en af de største forskelle jeg har fundet mellem "professionelle" øjenskygger og "drugstore" øjenskygger er dette: Drugstore skygger tendens til at gå på lysere eller med en anden tone, end hvad de se ud i beholderen. For eksempel er en professionel sort eyeliner anvendes, og det ser sort. De fleste sorte apotek øjenskygger, når de anvendes, vises grå eller lys eller ujævnt. Hvor frustrerende er det at købe en øjenskygge, du elsker i beholderen kun at sætte det på og få det til at se helt anderledes ?! JANE EyeZing er den kun-ja, kun-billigere eller "apotek" øjenskygge, der går på helt rigtigt til skygge og forbliver sådan. Hvis det ser sort i beholderen, vil det være sort på dine øjenlåg. Periode. Jeg er en stor fan af dette produktspecifikke, hvis du ikke elsker din øjenskygge, kan dette være dit svar.

Så der er det, min Top 5 (som blev til min Top 8) billige makeup produkter. Hvis du ikke har prøvet dem, er du helt sikkert glip af.