Vælge din far / datter sang

Vælge din far / datter sang

Vælge din far / datter sang
Far og datter dans stock.xchng

Dit bryllup er om brud og brudgom, men faderen til bruden har en vigtig rolle i dag også. Fra walking hans lille pige ned ad kirkegulvet og give hende væk, for at danse mindst én danse i receptionen. Så hvordan kan man vælger den sang for hende og hendes far?

Der er mange sange, der er populære at dele Fader / datter dans. Butterfly Kisses er nummer et sang til denne dans, men hvis alle danser til denne sang er det særligt længere? Der er andre sange, der er valgt på grund af deres tekster eller besked, såsom Martina McBride er der i min datters øjne. Selvom jeg elsker Martina McBride sang, og Butterfly Kisses er sød, de ikke taler om båndet mellem min far og I.

Når du vælger den sang, lave en, der bringer ud af, hvem din far, og du er. Hvis du ønsker at fokusere på tekster, der er ikke noget galt med det, men ved, at mange andre brude vil spille de samme sange. Brides ønsker at være unik i alt, hvad de gør på deres bryllup. De ønsker ikke at have samme første dans som alle andre, at den samme sang gå ned ad kirkegulvet (Wedding March er så forældet!). Så hvorfor skulle far / datter dans være anderledes?

Brude tendens til også blive fanget i sangtekster af sangene snarere end musik af sangene. Som en pige jeg elskede filmen Dirty Dancing, hvert år min familie ville se filmen sammen, og min far ville danse med mig i slutningen af filmen, når kreditterne legede. Vi ville endda gøre elevatorer i søen, når vi ville rejse til Finger Lakes-regionen i New York. Så for mig, var det valg, længe før mit bryllup, at jeg skulle til at danse til jeg har haft tid af mit liv med min far. Havde jeg lyttede til teksterne i stedet for, hvad den sang repræsenterede det ville ikke have været på min liste som en mulighed.

Med så mange store sange derude, skal du vælge den sang, der betyder mest for dig og far. Mange brude selv blande den sang og dans lidt med en blanding. Så uanset om det er Mariah Careys Hero, eller Joe Cocker er Du er så smuk, så tænk på far og hvis dette virkelig, hvad gør du tror på ham. Har din far kan virkelig godt lide disse sange?

Hvis din far elsker The Beatles, og du tænker på road trips som et kid, lytte til timer efter timer af deres musik, og vælg derefter en af deres sange, som jeg ønsker at holde din hånd eller Here Comes the Sun,

Husk, uanset hvad du vælger, vil gæsterne ikke lytte til sangtekster og din far, og du er den eneste, der virkelig vil huske den sang, du dansede også, så have det sjovt med det.

***** Hvis du haft denne artikel, og ønsker at blive underrettet, når andre artikler er publiceret, kan du tilmelde bruge knappen ovenfor. Hvis du har en idé om, at du gerne vil se featured i en kommende artikel e-mail mig. Lad din stemme blive hørt, kommentarer er velkomne og opfordres til nedenfor. Tak. *****

Normal
0

falsk
falsk
falsk

EN-US
X-NONE
X-NONE


relaterede artikler