Venskab 2 Love (del 2)

Venskab 2 Love (del 2)

Kærlighed er aldrig et valg. I modsætning til noget andet, du måske har oplevet i dit liv, kærlige nogen er en af ​​de få ting, du rent faktisk kan vælge, hvem der skal have den følelse for. Venskab mennesker tager for givet. Vi møde folk og håber, at vi kan få dem i vores liv så længe som muligt. Ikke at indse, at de er her enten til:

"En grund, A sæson, eller en levetid"

Jeg ofte spekulerer på, om jeg havde været tilbageholdende med at fortælle min ex kæreste mine følelser for ham, hvis jeg kunne af gemte vores venskab. Selv hvis aldrig havde sovet med ham igen det ville af været fint, fordi jeg har bemærket, når jeg mistede sit venskab det følte hele verden kom ned omkring mig. Intet andet betød noget, og jeg var villig til at gøre næsten alt jeg kunne for at få det stykke lykke og nyde det. Jeg fandt ud af på den hårde måde, at mine følelser ikke var noget, jeg bevidst følte selvom de syntes at være placeret modvilligt. Der var ingen mulig måde, at han kunne gengælde den kærlighed, jeg havde for ham uden at sætte sit ægteskab og familie. På tidspunktet for vores affæren var hans kone gravid med der 4th barn og hun var skrøbelig. Hun fandt til sidst ud af, om forholdet og ligesom enhver kvinde gjort undskyldninger for hendes ægtemænd opførsel siger godt graviditeten var kompliceret, så han havde brug for at handle. Det var ikke bare sex naturligvis. Hun vidste det også. Og jeg har aldrig ville have ham til at forlade hende. Hun blev venner mig til at finde ud af præcis, hvad det var, at han var tiltrukket af ikke at indse, at det ikke var en fysisk tiltrækning det gik dybere. Min affære med ham gik fra slutningen af ​​august 2007 til november 2007, men jeg var ikke slippe af med den ene af dem, indtil begyndelsen af ​​2009. Selv om denne hele trekantsdrama udvidet forbi en grund og måske endda mere end 1 eller 2 sæsoner, det påvirket hvordan jeg skulle nærme fremtidige relationer. Bottom line den mand, jeg ender med, skal være min ven, skal der være mere end en gnist i soveværelset. Ellers dens bare ikke umagen værd.

"Når det regner det hælder"

Jeg husker i min tidlige 20'ere, da jeg syntes at altid være i krise. For en tid jeg deltog 12 trins selvhjælpsgrupper for at finde, hvad jeg ledte efter. Det tomrum eller "Gud formede hul" inde i mig, jeg er fyldt med noget jeg kunne få mine hænder på. Normalt var tom sex, der strakte sig fra prostitution til misbrug relationer. Jeg tørstede opmærksomhed og var villig til at få det på nogen måde, at jeg kunne. Min evne til at have en sund venskab med et medlem af det modsatte køn var meget vanskeligt og var næsten lig nul. Jeg lærte en værdifuld lektie, som jeg vil dele med jer alle.

"God vilje er bedst eksemplificeret ved at gøre det rigtige, for den rigtige grund, Uanset udfaldet"

Handler ud seksuelt eller bruger folk er ikke en god idé, især hvis du håber på at holde folk i dit liv. Jeg bemærker, at mænd gør det oftere end kvinder gør, fordi de er i stand til at sætte et loft over deres følelser og kvinder er ikke. Hvis tilfældigt du var i min position, hvor jeg higede opmærksomhed kærlighed og venskab og var villig til at få det ved krog eller skurk. Selv om det betød at sætte min egen integritet i processen. Fra at købe deres venskab til at gøre seksuelle ydelser. En rigtig ven eller en person, der elsker dig, vil ikke acceptere eller brug for disse ting. Motiver skal i kontrolleres på begge sider af mønten. En trængende kvinde vil forvirre bliver brugt og misbrugt med ægte venskab og kærlighed, fordi hun vil tage noget hun kan få. Og noget er bedre end slet ingenting. Dens ikke engang værd smerte for ikke og miste at have noget, der er ægte og konkret. Da jeg gik til de 12 trin møder fandt jeg folk, der plejes min velvære og jeg lærte at elske mig selv ved at have folk, der elskede mig betingelsesløst. Ikke for det, jeg havde at give dem, men for hvem jeg er. dens en hård lærestreg for nogen at stå højt og flyve til højre.

Blive involveret med en person tager tid at manifestere. Kend din partner tager sig tid til at føle dem ud og se, om de er rigtige for dig. Byg et venskab, ikke bare nøjes med at være deres kæreste. Se om du kan blive forelsket i din ven og omvendt. Intet er skrevet i sten, men jeg har set det ske flere gange end ikke, hvis han er din bedste ven, så vil han være din konge for livet. Og intet vil udvande sandheden i denne virkelighed.

"Jeg er ikke gonna gå gennem livet med ingen beklager" - Case (No Regrets)


relaterede artikler