12 dage i julen - mit barn giver mig!

12 dage i julen - mit barn giver mig!

Her er en ny drejning på The Twelve Days of Christmas, ikke gaver til de 12 dage i julen, men 12 gaver, forældre får fra deres børn gennem de prøvelser af forældrerollen hele året rundt. I denne sæson, i stedet for at blive overvældet med lange to-do lister og stress af at købe for mange gaver, lad os forestille os en sæson fejrer alt at børn føje til vores liv. Og den bedste gave af alle - en kærlighed så sandt som sandt kan være!

Den 12. dag i julen, mit barn gav mig ... 12 måneder vokser.
Bare se på alle de ting, dit barn har lært det seneste år. Sure, der har været op- og nedture, måske et par regressioner og en belastning af usikkerhed, men dit barn har mestret nye færdigheder, der dyrkes i forståelse og gennemført tusindvis af succeser. Så næste gang du er opbrugt fra alt, hvad du underviser på en dag, trøste alle dit barn lærer i løbet af et år.

På den 11. dag i julen, mit barn gav mig ... 11 venner med fødselsdage
Du har sikkert brugt en mindre formue og kostbar tid deltage utallige fødselsdagsfester det seneste år. Som dit barn opdagede de glæder og udfordringer i barndommen venskaber, du har fundet et par utrolige forældre, der deler din opfattelse om forældrerollen (og et par andre, der ikke). Du blev meget klarere om, hvad slags forælder du ønsker at være. Observationerne og valg, du foretager, er effektive værktøjer til at definere din entydigt spektakulære familie.

På den 10. dag i julen, mit barn gav mig ... 10 fedtede fingre
Husk, at pæn og organiseret liv, du plejede at have? Nu, der er fingeraftryk på hver væg og vindue, og den klæbrige beviser for hvert måltid og kunstprojekt dit barn rørt. Du kan blive vred, og ingen ville bebrejde dig. Du kan også prøve at fange det haster med dit barns liv, da hun styrter til den næste store ting ... at glemme at vaske hænder eller til at lægge væk legetøj. Livet er rodet.

Den 9. dag i julen, mit barn gav til mig ... 9 øreinfektioner
Læge regninger og sygedage er strrrressful! Alt, kærlighed og opmærksomhed bremset dig ned for at være præcis, hvor du skulle være. Disse knus du gav befæstet du også i en hård verden. Dit hjem blev et helbredende sted for et sygt barn, men også for verdens trætte forældre.

På den 8. dag i julen, mit barn gav mig ... 8 tidlige morgener
Vågen kl 5:00 igen? Det er forbløffende, hvor meget du kan udrette, selvom du er søvn berøvet og ellevild. Resten af ​​verden bukker for din udholdenhed. Prøv at sove i mindst én dag i denne uge.

På den 7. dag i julen, mit barn gav til mig ... 7 potte kriser
Du har været op til dine ører i bleer i årevis kun at blive belønnet med uventede poop og pee katastrofer - ble blow-outs på fly landingsbaner, vandpytter i Target midtergangen 6. Du har erhvervet en frygtløs opfindsomhed, når alle andre bukker under for sociale tabuer og høflige konventioner.

På 6. dag i julen, mit barn gav mig ... 6 mave griner
Uanset hvad der ellers skete på en dag, en uge, en måned, dit barn lavet din grine - side-opdeling, soda-out-the-næse, har-du-se-hvad-han-gjorde latter! Børn gør livet sjovt. Som hvert år går, og din lille vokser så hurtigt, at du vil nyde den fjollet, den umodne og legesyge øjeblikke endnu mere.

Den 5. dag i julen, mit barn gav mig ... en fuld nætter søvn
En fuld nætter søvn er kronjuvelen i forældreskab. Du er velsignet med hver og en.

På 4. juledag, mit barn gav til mig ... 4 bump-n-blå mærker
Nogle forældre kan ikke engang tælle skrammer og nedskæringer endsige masker og brækkede knogler. Børn falder ned en million gange og komme tilbage igen for at prøve igen. Organer helbrede, som gør hjerter. Forhåbentlig hver mindre uheld gjort dig stærkere også. Og du ved mere dybt end før modstandskraft i krop og sind.

På 3. juledag, mit barn gav mig ... 3 skrigende nætter
Drøm piercing nat rædsler og mareridt ryste rolige hyggelige hjem i en gråzone, hvor panikken erstatter al fornuft. Du levede gennem hjælpeløshed holde en frygtsom barn. Du set morgen tilbagevenden til at blæse de monstre tilbage til deres skjulesteder. Du er ro og fred i et barns usikker verden.

På 2. juledag, mit barn gav til mig ... 2 knus-n-kisses
De knus og kys er uendelige, altid i multipla af en mere. De er knus af tak og for ingen grund til-at-alle. De er kys, der forebygge sengetid og dem, der holder dig gennem en lang dag på arbejde. De er gratis. De er alle dine.

På 1. juledag, mit barn gav mig ... en kærlighed så sandt så sandt, kan være
At være en forælder absolut ikke nemt, men det er en kærlighed i modsætning til alle andre. Kun en forælder ved præcis, hvad det føles at elske et barn, og at blive elsket af et barn. Det var et år fyldt med glæde og måske lidt hjertesorg. Du var lærer, sygeplejerske, super-helten og mest af alt en forælder. Til gengæld får du den bedste gave af alle - dit barns kærlighed.

God Ferie!


relaterede artikler