Aretha Franklin Chap Oscar glæder Dronningen

Aretha Franklin Chap Oscar glæder Dronningen

Worldwide- Vi lever i en post-verbal samfund, der kommunikerer gennem billeder og takke Gud for, at BET Netværk hædret The Queen Of Soul Aretha Franklin, der er navnebror af min e-mail og FB side RESPEKT aka Reese Smith. Som barn min tante Louise var en stor fan af James Cleveland i virkeligheden havde hun hvert album, han gjorde. Jeg husker den Precious Lord solo hun sunget som en del af det sydlige Californien Mass Choir. En levetid for tilbedelse stammer fra en rå passion for Gud. Aretha er selve billedet af en LIVSSTIL af tilbedelse. Hun har altid haft en total tillid til Gud. Aretha har modige tro og jeg også nyde at lytte til Pink Cadillac og hendes mange andre RB krop af værker. Aretha drikkevarer dybt for de sandheder af Guds Ord. Ligesom du, jeg satte pris på Nelson Mandela Tribute meget. Aretha har en stemme som lyden af ​​mange vande ville du enig? Hun bare varmer mit hjerte med hvad hun synger. Vi er oversvømmet med aktiviteter i massevis vi alle har mange jern i ilden. Aktiviteterne i nogle tilfælde er færdig rent for aktivitet skyld. Aretha aldrig omdirigeret hendes opmærksomhed fra Blessed Hope! Ingen Men Ingen synger Amazing Grace som Aretha Franklin. Tak BET for at ære Dronningen af ​​Soul.

www.blogtalkradio.com/joycebarrie/2013/12/06/nelson-mandela-a-tribute-joel-freeman

[email protected]

Aretha, MusicCity1.com har etableret et link til din musik katalog dette var min dronning Marsha og mig lidt måde at ære dig, fordi min tante Louise har gået på at være sammen med Herren, men hun ville have sagt har en lille "RESPEKT.


relaterede artikler