Bacon æg og ost remixet

Bacon æg og ost remixet


Bor og arbejder i Baltimore kan gøre en person på flugt. Vi har stadig til at få tid til os selv hver dag. Så når du spiser morgenmad, hvad er dit mål? Jeg mener, at målet er at spise en tilfredsstillende måltid og være drevet for starten af ​​dagen. Jamen jeg har gode nyheder. Du kan spise en tilfredsstillende måltid, blive næret og sundt for starten af ​​dagen. Jeg er alvorlig. Det er nemmere end du tror.

En lørdag efter at have arbejdet ud, besluttede jeg at gøre mig morgenmad. Jeg lavede æggehvide først. Jeg spiser ikke æggeblommer og vil anbefale at fjerne dem for at reducere dit kolesteroltal indtag. Du kan også bruge æg piskeris som et alternativ. Du kan også tilføje veggies til at gøre dine æg har en omelet kvalitet.

Jeg næste lavet kalkun bacon. Tyrkiet bacon er så meget sundere end almindelige bacon. Der er også veganske versioner af bacon og pølse. Jeg vil opfordre dig til at prøve dem. Jeg har tilføjet en skive ost. Du kan fjerne din ost indtag eller gøre det super lille. Jeg elimineret brød, men for brød elskere er der mange lavt kalorieindhold brød alternativer eller bare spise brød. Jeg endte med at spise havregryn med mine. Nogle gange vil jeg spise en banan eller yoghurt i stedet for havregryn. Jeg tilføjede også et glas appelsinjuice.

Venligst gøre enhver måltid du spiser din egen. Du bør nyde, hvad du spiser, og det kan også være sundt. Vi har kun et liv at leve i en krop, så tage sig af det. Hav en god weekend.


relaterede artikler