Barrington Man Swims med Heart for ALS: Del 3 - Hvad skal vi huske?

Barrington Man Swims med Heart for ALS: Del 3 - Hvad skal vi huske?


Doug McConnell er en 56 år gammel bosiddende i Barrington, men hvad står om ham, er hans valg af svømning destinationer. Han har svømmede Den Engelske Kanal og Catalina Island med håb at afslutte Triple Crown af svømning, Manhattan Island denne 28 Jun. Med hver svømmetur han rejser penge til ALS og med over 220 tusind dollars i donationer til dato, hans håb er høje for at ramme kvart million dollar beløb ved årets udgang. Han er en sand inspiration.

Tjek hans historier om svømme, hvad der går gennem hans sind, og hvad der kommer op næste i del 1 og 2. Her er hvad Doug vil have folk til at huske om ham.

Doug: Hvad vil du folk til at huske mest om dig?

1. At han gjorde, hvad han kunne.

2. At han kæmpede de kampe, der skulle bekæmpes, snarere end blot de kampe, der kunne vindes. Svømning for en sag er lidt af en nyhed, og jeg har været i stand til at udnytte denne nyhed at bringe bevidsthed (og tonsvis penge, helt ærligt) til en sygdom, der til tider føles håbløs. ALS, almindeligvis kendt som Lou Gehrig sygdom, er præget af afmagt, og alle involverede føler det. Bruger min svømning at rejse penge til ALS forskning på Les Turner ALS Research Laboratories ved Northwestern s Feinberg School of Medicine gør mig ligesom jeg gør noget, og for en stund, jeg kan føle sig mindre magtesløse.

Vi mistede min far til ALS i 2006, og andre medlemmer af min familie kæmper gennem forliset, der er ALS, som vi taler. Intet jeg kan gøre, vil være nok til at redde dem, men mit håb er, at vores lille forskel - vores kamp mod ALS - vil efterlade en arv, der vil betyde, at andre ikke vil have til at gå igennem, hvad vores og andre familier har måttet udholde .

Jeg lærte en million lektioner fra min far, selvom jeg ikke kan tænke på en eneste, der blev leveret som en eksplicit lektion. Jeg mindes dem hver dag. Nu er jeg i den situation at være læreren til vores fire børn, men har taget en side fra min fars bog for at undervise ved at gøre og med et godt eksempel. Vi vil ikke vide i mange år, hvordan eller om erfaringerne fra A Long Swim vil give genlyd med dem, men jeg tror det vil være positivt.


relaterede artikler