Bil Guy Dagbog - 2013/07/26 - Fly In, køre hjem

Bil Guy Dagbog - 2013/07/26 - Fly In, køre hjem

Fire små ord til den tilfældige observatør, men en næsten uimodståelig turde en bil fyr. Købe en bil ubeset? Flyv til, hvor det sidder? Køre den hjem? Gjort, gjort og gjort.

De fleste velrenommerede klassiske bilforhandlere annoncere deres varer med denne sætning, "flyve i, køre hjem" at inspirere tillid til køretøj, de sælger. Det er meningen at gøre du tror, ​​at køretøjet er i så god stand, at man kunne købe det og køre det overalt, herunder hele vejen til dit hjem uden at tænke to gange. Jeg er sikker på, der virker for en masse mennesker, i hvert fald i at få dem til at købe bilen, men gør gummiet virkelig nogensinde mødes vejen eller er de fleste køretøjer afsendt med lastbil til den nye ejer? Og hvad med at købe en bil fra en privat sælger? Som jeg altid siger, du lever dit liv, du tager dine chancer.

Tolv år siden var jeg i markedet for en ny gammel bil. Min '74 Ventura skulle være reinkarnationen af ​​min første bil, og som de siger, kan du ikke gå hjem igen, og så var det med denne bil. Noget virkelig galt med bilen, det var bare ikke ringer min klokke længere. Samtidig ser Pontiacs Ebay, en interessant Oldie fangede mit øje. Det var en 1976 Pontiac LeMans Sport Coupe med en 260 V8 og manuelt gear. Det sidste stykke var en opmærksomhed getter. Jeg vidste, at de gjorde et par med stok skift, men jeg havde faktisk aldrig set en, indtil det øjeblik. Bilen kiggede lidt træt, men syntes at være alt i ét stykke. Den oprindelige 5-trins gearkasse var blevet erstattet med en 4-hastighed, når den notorisk skrøbelige originale enhed købte gården.

Min forskning har vist, at dette var en af ​​kun 19 manuel transmission Lemans modeller bygget samme år. Med den slags sjældenhed, en rimelig lav pris og min hang til nogle nye jern, besluttede jeg at det var tid til at klikke på "Køb det nu." Jeg talte med ejeren, gjorde handlen og han forsikrede mig, at bilen kunne gøre kørsel fra Tampa, Florida til mit hjem i New Jersey, da han netop havde kørt den fra Virginia til Florida uden problemer. Flybillet i hånden, værktøjer i min bagage (faktisk værktøjer var min bagage), jeg jetted ud til Tampa turde at flyve ind og køre hjem i min LeMans.

Jeg fik til ejerne huset for at finde, at han ikke var hjemme, men hans værelseskammerat havde titlen, og der var gældende Florida tags på bilen, at han ville lade mig bruge til at transportere bilen. Bilen kiggede lidt rattier i person end i billederne. Interiøret var beskidte og da jeg var ved at tilbringe de næste 18 timer det, jeg var mindre end begejstret. Men endnu mindre spændende var, at som vi walking ud til bilen, roommate siger, "han fortælle dig om transmissionen problemet?" HVAD?!?! "Nej, han ikke" sagde jeg prægnante. "Åh, det er ikke et stort problem, skifteren er bare lidt balky gå i anden ... det er ude af justering eller noget." Swell.

Heldigvis, bilen startede entusiastisk, parkeringsbremsen arbejdede og transmission, men lidt irriterende med det andet gear ting, syntes at fungere fint ellers. Med indstillingen solen Florida Gulf Coast, jeg modregne for New Jersey i min nye gamle bil. Ved mit første gas stopper under lysene i Shell-station uden for Tampa, jeg kaldt hjem og lade min kone ved, at jeg var på min vej og tog også lidt tid til at tjekke bilen over. Olie og kølevæske blev kronet og så var vi.

Kontrol af olie ved hver gas stopper fandt, at bilen var ved hjælp af omkring en kvart olie pr tanken ... lidt mere end jeg var tilfreds med, især da jeg betale lastbil stop / gas station priser på olie. Et sted omkring tre om morgenen, blev bilen stadig kører fint, men jeg havde alt hvad jeg kunne tage og trukket ind i en rasteplads for en lille shuteye. Ved hjælp af min jakke til et tæppe og en rulle papir håndklæder til en pude jeg fangede omkring to timers søvn og derefter fik tilbage på vejen som solen var på vej op. Med en gas stopper kommer og anden kvart olie skyldes til dræning i den lille V8, jeg trukket ind i en Wal Mart someplace i South Carolina og købte et tilfælde af olie og et par andre diverse elementer til at hjælpe med at holde bilen i gang.

Med solen op kunne jeg se omkring det indre af mit nye køb og bemærkede, at den tidligere ejer var en Slob, der forlod bilen med skrald under sæderne og alle mulige andre vragdele oversået om. Interiøret selv var i temmelig anstændigt figur, selvom sæderne var ikke originaler, men noget fra en midten af ​​80'erne Oldsmobile ... rød velour selvfølgelig, og bagsædet var syg montering fordi, ja, det ikke hører hjemme i denne bil. Alligevel blev de miles tikkende ved, motoren kørende, den brostensbelagte sammen dobbelt udstødning var burbling pænt og takket være nogle store Goodyear dæk, den LeMans var håndtering godt.

Lidt efter 9:00 PM, den LeMans og jeg rullede ind i indkørslen. Det var hjem, og så var I. Efter rengøring, og jeg selv, det så meget bedre end da jeg tog den op. Jeg brugte det til cruising rundt og gå til bil shows, mens jeg arbejdede på at forbedre dens tilstand i et par år. På vej hjem fra en begivenhed, startede motoren kører varm og med lidt varsel, en toppakning blæste.

Med udsigten til at erstatte den piskede motor foran mig, begyndte mit sind at vandre ... måske der var en anden "Flyv ind, køre hjem" derude bare turde mig til at komme og få det? Måske endda en med en lige otte motor i det. Men det er en anden historie til en anden dag.


relaterede artikler