De Glamourous Life - High End Fonde

De Glamourous Life - High End Fonde

Jeg er blevet kaldt mange fantastiske ting i mine 25 + år på jorden, og snob er normalt kastet ind i blandingen. Jeg ville aldrig indrømme at være en snob, som jeg ikke se mig selv som sådan - jeg shoppe for gode tilbud og hyppige dollar teater - bestemt ikke aktiviteter, der bliver af en snob! Men når det kommer til mine kosmetik, især min foundation, kan jeg indrømme, at jeg er meget en snob.

Jeg føler, at enhver kvinde bør behandle sig til en flaske høje ende fundament, da det er noget livsændrende. Ja, du læste denne korrekt. Life skiftende.

Foundation er en vigtig del af makeup; deraf navnet alene (det kunne være mere indlysende?) Jeg har brugt forskellige mærker af fundament på mig selv og mine klienter gennem årene, og jeg har altid givet de bedste resultater med den højere ende mulighed.

Nogle vil måske spørge, hvorfor man ville overveje at afskalning ud $ 50 + dollars for en flaske fundament. Her er de tre vigtigste grunde, hvorfor det er værd at din investering ...

- Det er dit perfekte match Før du køber en hvilken som helst højere ende / stormagasin fundament, kan du være brugerdefinerede matches at sikre, at du er iført din korrekte skygge.. Og makeup kunstnere vil være mere end glade for at give dig en gratis prøve af dit fundament, så du kan prøve det for et par dage, før du forpligte sig til at købe!

-. Omfattende skygge spænder fra næsten gennemsigtige alabast til den rigeste skyggen af mahogni, kan du være sikker på at du kan finde din sande skygge.

- Du har muligheder Generelt med højere ende fonde, har du et stort udvalg af fundament formler til at vælge fra.. Lang-wear; tid frigivet fugtighedscreme; olie fri; SPF; acne tilbøjelig hud og anti-aging egenskaber. Mulighederne er uendelige for de forskellige fundament formler, der er på markedet, der sikrer, at du vil være i stand til at finde det fundament, som er ideel til din hudtype.

Nedenfor er et par høje ende fundament mærker at tjekke ud:

- Chanel

- Dior

- Dolce & Gabbana

- Giorgio Armani

- Guerlain

- Yves Saint Laurent

Happy shopping!


relaterede artikler