Er at bryde op nogle gange for det bedste?

Er at bryde op nogle gange for det bedste?

Jeg bliver udsendt til Afghanistan i omkring en måned, og en af mine gamle venner, som jeg virkelig pleje dybt for tilstod, at hun er forelsket i mig. Jeg har en kæreste, der også er forelsket i mig, men, de ting er, jeg har flere følelser for den anden pige. Jeg har for nylig fundet ud af, at området i Afghanistan vil jeg har en høj dødelighed, så, før jeg går, ville jeg virkelig gerne lade hende vide, hvordan jeg virkelig føler. Før indsættelsen, får jeg at gå tilbage til den by, hvor de begge bor, og jeg vil gerne være med ven, men jeg ønsker ikke at bryde min kæreste hjerte. Så hvad skal jeg gøre? Hvordan kunne jeg gøre begge piger lykkelig uden mulighed for at bryde en af deres hjerter?

Nødstedte Soldier

Åh, DS, hvad en knibe ... Dette vil ikke være let at høre, men desværre er der virkelig ingen måde at beskytte dem begge-uden at lyve for nogen, og det er aldrig en god måde at gå om ting. Det er sagt, i denne situation, skal du følge den ordsprog "Ærlighed er den bedste politik". Konstateringen af, at en person, du elsker ikke elsker dig tilbage er altid svært at håndtere, men mærkeligt nok, det er den bedste og mest respektfulde ting at gøre for din nuværende kæreste, da du åbenbart har foretaget dit valg mellem de to. Break-ups er altid følelsesmæssigt oprørende, så forberede det, men i det lange løb, er det helt sikkert den bedste beslutning. Efter der er løst, er du nu fri til at gå ud og bekende dine sande følelser til din valgte pige!

--- --- --- --- --- ---

Hvad gør du, hvis en partner er virkelig kinky, og den anden er ikke?

Nysgerrig Kinkster

Jeg hader at starte et svar som dette ... men: Break up. Ked af at sige, men det er en uoverensstemmelse, der vil næsten helt sikkert føre til en pause op alligevel. Seksuel kompatibilitet er en afgørende faktor i et forhold. Når det kommer til ting som dette, jeg kan lide at følge "GGG Rule". Opfundet af berømte sex og forholdet rådgivning klummeskribent Dan Savage, "GGG" står for "godt, give og spil". Han opsummerer det sådan her: "GGG ... er, hvad vi alle bør stræbe efter at være for vores sex-partnere. Tænk "god i sengen, '' giver lige tid og lige nydelse 'og' spil for noget-inden grund" (Savage). Det er klart, din partner er ikke "spil" for hvad du vil gøre, så du er ikke kompatible. Du bør kvæle det i opløbet, acceptere det faktum, at du to ikke skulle være og gå finde nogen, der er så kinky som du er (og tro mig, du vil finde nogen)!

Kilder:

Savage, Dan. "Forkert & Right - Savage Love." The Stranger - Seattles Kun avis. 1 Marts 2007. Web. 18 feb 2011. <http://www.thestranger.com/seattle/SavageLove?oid=167448>.

Ønsker at holde up-to-date med Summer nyeste anmeldelser og artikler? Klik på knappen abonnere ovenstående!


relaterede artikler