Født Bestil træk - Har du passer Yours? Del 2

Født Bestil træk - Har du passer Yours?  Del 2

Her er resten af ​​svarene fra vores undersøgelse deltagere, fortæller os om de passer deres foreskrevne fødsel orden træk eller ej. (For en liste over, hvad de fødsel orden træk er, henvises tilbage til del 1 i denne artikel.)

"Jeg er en første født af to børn. Jeg er 48 år og bor i Arkansas. Jeg er to år ældre end min bror. Ja, det passer. Jeg er meget organiseret og OCD om ting. Jeg var altid leder og sandsynligvis bossy med min lillebror. Også, jeg tog sig af ham. Jeg er altid til tiden og overholde reglerne. Jeg er også mere indadvendt.

Min bror og min mand er det yngste barn. De matcher de yngste barn træk. De har begge keder sig let, tage risici, men er meget udadvendt.

Min datter kunne betragtes enebarn (hendes bror boede med sin far). Hun blev født af en andet ægteskab. Hun passer også de træk. Hun er meget pålidelig, moden og meget tæt på os. "Diane fra Colt, AR.

"Jeg er det yngste barn. Jeg er 3 ½ år yngre end min eneste søster (som passer næsten perfekt rolle ældste barn!), Men jeg ved ikke helt passer rollen som yngste barn. Jeg er en høj Achiever , besat til tiden, ansvarlig, en pleaser, og jeg adlyder reglerne, som ældste barn, muligvis fordi min søster og jeg ikke har et tæt forhold vokser op. Jeg er en fredsstifter, som er en mellemvej barn. Og jeg am kreative, konkurrencedygtige, og jeg har en sans for humor, som det yngste barn.

Min mand er en yngste barn (to ældre søstre), og han passer den klassiske yngste barn rolle temmelig godt (selvom han ikke er en stor risiko taker eller særligt kreative). "Andrea fra St. Louis, MO.

"Jeg er den yngste af tre børn. Der er to år mellem mine ældre søskende, og derefter fem mellem mig og min storesøster, syv for mig og min bror.

Jeg er så overrasket nu, som jeg var i high school, da jeg første gang blev introduceret til hele fødsel rækkefølge fænomen. Det passer alle tre af os til en T. Der er, naturligvis, en malm to ting, som måske ikke gælder, men wow! Jeg hader at tænke på mig selv som værende i stand til at være sådan en stereotyp, men jeg gætte, jeg er. Det eneste, der virkelig ikke for mig er at kede nemt. Det altid undrer min mor, hvor godt jeg spillede ved mig selv og hvor længe. Og gennem hele mit liv har jeg trivedes på alene tid, og det tager ikke meget at more mig, holde min opmærksomhed eller gøre mig glad. Også, jeg tror jeg ville ikke tænke på mig selv som selvcentreret, men jeg tror, ​​vi alle har tendenser til, at der på et eller andet tidspunkt. "Rebecca fra Billings, MT.

Og nu vil jeg gerne dele min egen reaktion på undersøgelsen:

"Jeg er den yngste af to børn, med en søster, som er 6 år ældre end mig. Jeg gør passer til de fleste af de yngste barn fødsel træk, såsom kreativitet, være konkurrencedygtige, at kede let, smag til at være forkælet og have en god sans for humor (hvis jeg selv skal sige det!), men jeg er ikke alt, udadvendt og er bestemt ikke en risiko-taker. Jeg har mange træk af de øvrige kategorier også, da jeg er ansvarlig, organiseret, til tiden , lidt af en know-it-all, en regel obeyer, let gå, fredsskabende, uafhængig, tæt på forældre, pålidelig, noget nådesløs, når forurettet og følsom.

For at være fair, min søster og jeg behandlet helt anderledes, hvilket kan være en del af, hvorfor hun ikke er den typiske ældre søskende og jeg er ikke helt den typiske yngre søskende. Ofte følte jeg næsten, som om jeg var enebarn også, især efter min søster flyttede væk.

Min mand var den næste til at yngste i en familie på 7, og han helt sikkert passer til de fleste af de træk af en mellemste barn. Jeg gav denne undersøgelse til ham så godt, og det eneste, han virkelig ikke passer, er, at han ikke synes at mene, at livet er virkelig uretfærdigt. Han har også mange første født træk selv, da han er en naturlig leder, besat til tiden, ansvarlig, en regel obeyer og kan nogle gange være lidt af en know-it-all ". Maranda og Stephen fra Dayton, OH.

Til sidst, er der nogle omstændigheder, hvor jeg spekulerer på, hvordan fødslen orden virkelig fungerer. For eksempel, hvad med tvillinger, hvor den ene er født måske øjeblikke eller sekunder før den anden? Ville det virkelig gøre meget af en forskel? Og hvad med pleje- eller adoptivforældre børn? De holder et sted i deres fødsel familie, men kan gå på at holde et helt andet sted i en anden familie. Jeg spekulerer på, hvordan at skifte kan påvirke deres personlighed?

Du har ofte set den samme dynamik, når forældrene skilt, og derefter gifte sig igen, hvilket bringer stedbørn i ligningen. Også, hvad med familier, hvor et eller flere af børnene har særlige behov, hvordan ville det påvirke de roller, børnene tage?

Jeg håber, at eksperterne vil fortsætte med at forske disse oplysninger, ikke kun fordi det er ganske fascinerende, men også fordi det kan hjælpe os til at forstå os selv og vores familier en lille smule bedre. Jeg håber du har nydt denne lille undersøgelse, og at det gjorde du tænker over din egen plads i din familie, et særligt sted, som ingen, men du kunne udfylde.


relaterede artikler