Grøn Øvelse: opretholder god mental sundhed og bidrager til at bekæmpe depression (diasshow)

Grøn Øvelse: opretholder god mental sundhed og bidrager til at bekæmpe depression (diasshow)


Til ære for alle træer blomstrende og blomsterne nye efter en lang vinter i isolation, foreslår jeg grønne øvelse. Ja, grøn motion.Grøn Øvelse: opretholder god mental sundhed og bidrager til at bekæmpe depression (diasshow)


LK
Faktisk, jeg har deltaget i grøn øvelse for næsten 30 år. Det simpelthen ikke har et navn dengang. Men konceptet var det samme .... naturens heler.

Forskere Jules Smuk og Jo Barton tilstand, at grøn motion er fysisk aktivitet i tilstedeværelse af naturen. "For første gang i den videnskabelige litteratur, har vi været i stand til at vise dosis-respons relationer til de positive virkninger af naturen på menneskers mentale sundhed," Pretty sagt.

I dagens verden, hvor tiden er begrænset, og stress er høj, har forskere konkluderet, at fem minutter af walking i parken, jogging et land spor eller laver et par minutter af havearbejde kan gavne mentale sundhed.

Jeg er helt enig. År og år siden, da jeg var i dybet af depression, min psykiater bestilt som en del af min behandling, til at gå udenfor og motion. Det sværeste var faktisk at sætte på mine sneakers og skubbe mig ud af døren. Når udenfor, ville jeg køre tur i 5 miles, tager i skønhed, som jeg traskede sammen.

Hvis du bor i Florida, der er absolut ingen undskyldning for ikke at grøn motion. Du går uden for døren, og palmerne hilse på dig, yndefuldt svajende i vinden. De salamandre altid sat på et godt show racing på tværs af dine fødder. Så er der havet. Hvis du ikke kan finde ro ved at se havets bølger styrter ned mod kysten, så er du nødt til at genoverveje din behandling program!

Som din tage i skønheden, er dine gode hormoner (endorfiner) sparke i. Du vil føle så meget mere positiv efter din lange tur, vandre eller køre. Tro mig, det virker. Hvis det ikke gjorde det, ville jeg have givet det op år siden. Det er bedst at gøre dette alene. Jeg har altid gjort det alene. Når din med en person, får du distraheret. Du begynder at tale og meget er tabt på begrebet grønne motion.

Min foretrukne sted at tage i naturen, mens vandreture, er MacArthur Beach og State Park på Singer Island. De har morgen yoga klasser på stranden, skildpadde vandreture, kajak og kano og vandreture i naturen som er fantastisk! Stranden og parken er en tilstand skat. Det er så smukke og fredelige, at du ikke ønsker at forlade! Jeg vil indrømme, at jeg er afhængig! De har endda musik i parken på en lørdag aften. Her er link til aktiviteter, de har foregår i løbet af sommeren: http://www.macarthurbeach.org/index.php

Sommeren er her! Det var 100 grader et par dage siden! Udnyt naturens skønhed og grøn motion. Der er ingen undskyldning. Naturen er altid klar til at hilse på dig ... Du er simpelthen nødt til at træde uden for døren .... Glad motion ...

Min kontakt: [email protected] Email mig når som helst. Fortæl os din historie. Abonner på mine kolonner.


relaterede artikler