Haile Gebrselassie annoncerer Un-Pensionering

Haile Gebrselassie annoncerer Un-Pensionering


Her til morgen Haile Gebrselassie, en af ​​de største maraton løbere nogensinde, meddelte, at hans pensionering fra konkurrencedygtig kører er overstået, efter blot en uge. Sidste weekend (den 7. november) Haile kørte New York Marathon, men droppede ud af løbet på grund af knæproblemer. Lige efter at have droppet ud af han pludselig meddelte, at han var på pension.

Haile afgav sin erklæring på Twitter morges gennem tre tweets:

  • Først vil jeg gerne takke jer for al jeres støtte og gode svar. Efter et par dage på landet, jeg kunne tage nogle beslutninger.
  • Løb er i mit blod, og jeg besluttede at fortsætte med at konkurrere. Min annoncering i New York var min første reaktion efter en skuffende løb.
  • Når mit knæ er bedre igen Jeg vil begynde at fokusere på mit næste løb. Tak igen for alle jeres støtte!

Haile havde også tweeted før New York Marathon, som udtrykker bekymring over hans knæ:

  • Start og efterbehandling NY maraton i dag, vil være hård. Jeg trænede godt, og jeg er klar og ivrige efter at køre. Men ..
  • Jeg har nogle betændelse i min højre knæ, på grund af den lange rejse til NY byen. Ingen store problem, blot nogle væsker. Forhåbentlig knæet holder!

Når Haile helbreder hans knæ, han forventes at sætte sine seværdigheder på 2012 London Olympiske Lege.

I 2008 vandt Haile Berlin Marathon med en verdensrekord tid på 2:03:59. Han har tre andre sejre i Berlin og havde også vundet Dubai Marathon tre på hinanden følgende år. Han har i alt 27 verdensrekorder og har vundet to guldmedaljer i OL. 2010 var hans første gang kører New York Marathon. Det er ukendt, da han vender tilbage til vejene næste.


relaterede artikler