Håndtering af en forbrugerklage i dine egne hænder

Håndtering af en forbrugerklage i dine egne hænder

Jeg er bare forbløffet, gør at bedøvet som den type mennesker, der skriver i klager over en $ 0,85 refusion, en $ 1,00 ekstra afgift, ikke få en gratis brød eller en aftale, de ikke gider at læse.

Dennis Rockstroh af Mercury News i San Jose felter henvendelser som denne. Sommetider gerne, hvad han og jeg gjorde gør du tage tyren ved hornet til at løse et problem.

For nylig Dennis rapporteret om at skifte celle luftfartsselskaber.

Endelig efter et par årtiers dårlige forbindelser, jeg skiftede min mobiltelefon fra - ifølge Consumer Reports 'seneste undersøgelse - nationens værste celle service, AT & T, den bedste, Verizon. Det var ikke min hensigt. Ikke bare endnu. Men min kone faldt hendes telefon i puljen (billeder på anmodning), så hun havde brug for en ny. AT & T bredt annonceret sin gamle 3GS iPhone til $ 49, så off vi gik til den lokale AT & T selskab butik for at få hende en ny telefon. I butikken, fortalte jeg sælgeren om puljen og sagde, at jeg ønskede at $ 49 iPhone. Han sagde, at jeg ikke var kvalificeret til en ny telefon, kommer tilbage i juni.

Jeg spurgte sælgeren at påpege på skiltet, hvor det siges, at. Han vidste ikke. Han kaldte en manager. Chefen sagde, at jeg ikke kunne få telefonen. "Men," sagde jeg, "tegnet siger, at det er 49 dollars." Du er nødt til at vente til juni, hvor din kontrakt udløber. Jeg bad ham om at vise mig, hvor det siges, at på tegnet eller en kontrakt. Han kunne eller ville not.Now jeg ventede på netop dette øjeblik. Føderale lovgivning siger, at man ikke kan give noget med den store print og tage væk med den lille print.The Federal Trade Commission reklame håndhævelse siger, at "Annoncører ikke kan bruge småt at modsige andre udsagn i annoncen eller at rydde op mis-indtryk annoncen ellers ville forlade. "

Det er loven. Jeg informeret lederen af ​​dette i en rolig stemme, så efter mit eget råd, hævede min stemme en oktav og lidt i volumen, så nærliggende kunder kunne høre, fortæller lederen, at dette beløb sig til bedrag. Jeg informeret manager, at jeg skulle på tværs af gaden for at tilmelde dig med Verizon (som jeg havde ønsket at gøre, da AT & T tjenesten blev så slemt, hvor jeg boede i udkanten af ​​Silicon Valley.) Chefen sagde, at han ikke havde noget valg og var ked af at se mig gå. Men farvel.

For nylig oplevede jeg en flyvning forsinkelse på en forbindelse fra Baltimore til Oakland. Jeg først fik en $ 8,00 måltid credit.I besluttet at så send en mail til deres serviceafdeling.

Jeg fik at vide ved check-in af flyvningen, at der var en 1-times
og 30 minutters forsinkelse i mit fly, og jeg ville ikke være i stand til at gøre en
tilslutning Salt Lake City til min endelige destination i Oakland. Den
fly var at blive omlagt den næste dag, og min bror spildt fire
timer på gas og tid på en tur til lufthavnen, som skulle gentages
den næste dag.

Jeg modtog en undskyldning fra tjenesten person og fik et bilag til en $ 75,00 kredit på en fremtid Delata flyvning
godt for et år.

Nogle gange kan du løse problemer på egen hånd med en vis tålmodighed og vide hvad de skal sige.


relaterede artikler