Ironman ligning for succes

Ironman ligning for succes


Jeg er Ironman! Jason Cottrell er uddannelse til at være lige, at en Ironman. Cottrell har en ligning for succes. Hans dag begynder ved Travis Early College High School matematik afdeling, hvor han er den afdeling stolen. I sin fritid er han en atlet enten forberede - eller deltage i - intense konkurrencer, herunder i oktober er Ironman World Championship i Kona, Hawaii. Gennem denne 140,6-mile triathlon, skal konkurrenterne svømme 2,4 miles, cykel 112 miles, og løbe en maraton (26,2 miles) i 17 timer. Cottrell mål er at afslutte dette 140,6 miles rejse i 12 timer.Ironman ligning for succes


Kelly Cooper
Denne daglige Ironman gør fantastiske ting ved at gøre en forskel i livet for unge dagligt. Han inspirerer både børn og voksne ved at udfordre sig selv både fysisk og mentalt. Cottrell fortæller hans historie her.

Jeg tror, ​​at nøglen til god undervisning er Rigor, relevans og relationer - Jason Cottrell

Hvis du var en læser, hvad ville du ønsker at høre?

Hvis jeg var en læser vil jeg gerne høre, at alle kan gøre dette. Omkring 5 år siden jeg gjorde blev kørt. Jeg elskede at løbe, men et par venner gjorde en sprint (kort afstand) triathlon; der fik mig til at tænke. Kunne jeg gøre en triathlon? Ser du, jeg hader svømning. Jeg har denne frygt for at drukne, en eller anden grund. Så jeg slags sætte tanken væk ind i bagsiden af ​​mit sind. Så jeg så Ironman Hawaii. Der var så mange gennemsnitlige mennesker (unge, gamle, handicap) gør dette, helt sikkert jeg kunne gøre det. Jeg måtte bare komme over min frygt for at dø i vandet. Det tog et stykke tid. Jeg gjorde nogle korte triatlon i en pool og korte åbent vand svømmer. Når jeg accepterede at jeg kunne dø gør dette, begyndte jeg at svømme bedre og blive mere komfortabel i vandet. Jeg er stadig ikke 100% panik frit i vandet, men jeg bare sætte hovedet ned skub gennem det.

Hvem er du?

Jeg er bare en normal fyr. Jeg kan lide at presse mig selv, men jeg tror også på at inddrive lige så hårdt, som jeg træner. Jeg er en dygtig high school matematik lærer. Jeg tror, ​​at nøglen til god undervisning er Rigor, relevans og relationer (jeg ikke komme med disse vilkår). Jeg giver dette til mine elever, og de reagerer med bedre karakterer.

Hvad driver dig til at konkurrere?

Jeg kan godt lide kammeratskab på galopbanen. Vi synes alle at trække for hinanden. Jeg kan godt lide den udfordring, efterbehandling stærke, ikke nødvendigvis første, men stærk. Jeg vil sige, min plan for den lange løb arbejdede; Jeg har ikke krampe eller bonk og jeg gav alt, hvad jeg kunne. Personlig realisering, det er derfor, jeg gør det.

Hvor mange triatlon har du gennemført?

Ikke sikker på hvor mange triatlon jeg har gjort alle sammen. Jeg har gennemført 2 halve-Ironman triatlon (plus endnu en den 26. juni) og et andet fuld Ironman.

Hvad er din yndlings triathlon?

Min favorit mødested hedder Jack Generisk triathlon. Det er på Texas Ski Ranch i New Braunfels. Det er en kort løb, men appellerer til min stil af væddeløb (kort svømmetur, hurtig rullende bakker på cyklen og køre).

Hvordan fik du valgt til Ford Ironman - Kona?

Det er forholdsvis enkel. Jeg tilmeldt lotteriet og de plukkes mit navn. Jeg faktisk glemt om det indtil jeg blev anmeldt. Jeg havde svært ved at få motiveret til at gøre noget triatlon i år; nu har jeg masser af motivation.

Hvor mange timer træner du? Hvad betyder en gennemsnitlig uges træning ser ud?

Lige nu er jeg træner 12-15 timer om ugen. Snart vil det begynde at rampe op til 20-25 timer om ugen. Typisk uge: her er en lang uge.

  • Dag 1-Swim og en time køre
  • Dag 2-1hourr cykel efterfulgt af 30min løb (praksis til cykel at køre overgang)
  • Dag 3-svømme efterfulgt af 1,5 timer moderat til svært cykel
  • Dag 4 - Svøm efterfulgt af 1,5 time moderat til hårdt løb
  • Dag 5-6hr cykel efterfulgt af 1 times kørsel
  • Dag 6-1,5 cykel efterfulgt af 3 timer run

Cottrell familie og venner er alle hjælpe ham rejse midler, så han har råd til at komme til Hawaii for en gang i livet chance.

MÅDER at donere

Donationer kan ske via ChipIn. For at understøtte Cottrell s Ironman deltagelse være sikker på at sende et link til Cottrell s ChipIn konto eller denne artikel på Facebook og Twitter. Spred ordet.

Følg Cottrell rejse her som han vil være kontrol på under sin uddannelse og så sørg for at læse om hans 140,6 Ironman oplevelse.

Hold dig opdateret med de nyeste San Antonio Fitness information og vedligeholde din generelle sundhed ved at abonnere på San Antonio Fitness Examiner. San Antonio Fitness Examiner kan også findes på Facebook. For daglige tips, sjove og tilfældige tanker følgerSAFitExaminer på Twitter.


relaterede artikler