Middag på Roys Hawaiian Fusion (del 2)

Middag på Roys Hawaiian Fusion (del 2)


Hej læsere. Vi er stadig på min favorit restaurant, Roy Hawaiian Fusion placeret på 720 Aliceanna Street Baltimore, MD 21202 (P) (410) 659-0099. For at læse første del af vores eventyr skal du klikke her. Roys fejrer det 10 års jubilæum i Baltimore onsdag 5 oktober. For at læse mere om 10-årsdagen, klik her. Ledsager os på denne tur er min søsterMiddag på Roys Hawaiian Fusion (del 2)


Ada Orie
Vi har haft to lækre forretter. Nu er vi klar til vores andet kursus af salat. Husk på, vi spiser lys. Så min søster og jeg fik den samme salat. Det blev kaldt Nalo Farms agurk, tomat & salat salat. Den var lækker. Grøntsager var meget frisk og sprød. Forbindingen blev hed Deana € ™ s Cremet Herb Dressing og virkelig gode.

Nu var det tid for vores middag kursus. Det var tid til vores sushi udstyrsstykke. Roys gør den bedste sushi. Min søster beordrede hende absolutte favorit sushi, som er Lakanilau Roll. Det har Wagyu Beef, Sne Krabbe, Tempura Asparges, Avocado, Sesame Miso, Truffled Grønne. Det var så godt, og for alle, der ikke tror, ​​rødt kød kunne indarbejdes i sushi, denne sushi svar dette spørgsmål med en lækker ja.

Jeg bestilte Sunrise at Haleakala. Det har tun, King Fish, laks, avocado, asparges Crispy Roll, Spicy Smør Sauce. Jeg elskede kombination af ingredienser. Det var så yummy. Jeg elsker asparges og det var kogte perfekt. Det gode ved denne parabol og hver skål på Roys er hver ingrediens er omhyggeligt gjort fadet er ikke mangel på et mesterværk. Vi fik også hummer California roll. Det var lækre og komponenterne i rullen var afbalanceret. Det havde hummer salat, avocado, agurk, Tobikko. Vi har haft vores måltid så meget var der ikke plads til dessert. Godt der er altid næste gang.

Læsere dette slutter mit måltid med min søster. Tak til min søster for hendes tålmodighed, mens jeg arbejdede under vores måltid. Jeg er så glad for hun deler min kærlighed til Roys. Tak til Bryson Keens, vores fremragende server Ben og resten af ​​personalet. Tak for altid at gøre Roys mit andet hjem. Tak til min favorit kok, kok Opie for altid at tage tid til at gøre hvert måltid på Roys lækre og uforglemmeligt.

Tak til kokken Roy, der forestillede en smuk restaurant og koncept. Roys havde noget for alle. Uanset om du kan lide bøf, happy hour, skaldyr, kylling eller mere, Roy har din lækre flugt. Husk læserne Roys fejrer det 10-års jubilæum i Baltimore onsdag Oktober 5. For at læse mere om 10-årsdagen, klik her. Glem ikke at se på min lækre og lækker slideshow. For at læse mere om Roy, klik her. Vi vil rejse tilbage til Roys hurtigt nok. Indtil da, Aloha.