Min tørn som en Halloween Horror Nights zombie, del én: Jeg kommer til at være en scareactor

Jeg har set gyserfilm siden toddlerhood (min mor den rædsel djævel troede ikke på babysittere), og har deltaget i Halloween hjemsøgte huse lige siden jeg kan huske, fra små nabolag produktioner til faglige arrangementer og temapark blow-outs. Nu, hvor vi lever i Orlando, min mand og jeg ramte Halloween Horror Nights og Howl-O-Scream så mange gange, som vi kan hver sæson, men jeg var stadig mangler i én erfaring: Jeg havde aldrig set begivenheden fra "den anden side. " Masser af scareactors havde terroriseret mig i årenes løb, men jeg havde ingen idé om, hvad det var som at være en af ​​dem. Jeg havde nogle forestillinger; for eksempel, jeg regnede det skulle være udmattende arbejde og udfordrende, også, da nattens drikke niveau går op. Men det er svært at have en fuld forståelse, indtil du rent faktisk har forskudt i en zombie sko. I år de venlige folk i Universals PR afdeling gav mig en chance for at gøre netop det. På fredag, 8. oktober arbejdede jeg to skift som en hjerne-eater i Zombiegras zone.

Klik på lysbilledshow til venstre for grafiske billeder, og klik på videoen for at se den make-up proces og coaching, der hjalp mig og flere andre frygtløse Orlando medier medlemmer frigøre vores indre zombie. Dette er første del; del to af min betænkning, som vil komme lidt senere, vil beskrive, hvad det er at være ude at gøre de forskrækkelser. I mellemtiden, her er hvad der går ind i præparatet:

Vi ankom på Universal kontorer ved 6 pm og vi indvarslede over til parken, hvor Halloween Horror Nights var lige ved at få i gang. Normalt ville jeg er lige blevet løsladt fra opholdet og Scream området omkring dette tidspunkt og vil blive Paltrows fra hus til hus (klik her for at læse om den mest effektive metode til at se begivenheden som gæst). Denne gang blev jeg noshing på en middag for sandwich og salat til brændstof mig for den lange nat forude.

Næste op var kostume tid, hvor jeg var udstyret med en blodig Mardi Grad antræk fra en omfattende rack. Skjorten knapper op ryggen og bukserne fastgør med et spændebånd. Der var også tilbehør til at vælge fra, så jeg afgjort på en spraglet paryk, fordi jeg ikke tænke længe manke af rødbrunt hår kiggede passende zombie-ish.

Så det i make-up stol, hvor i lidt over en halv time, jeg gik fra en semi-normal leder menneske til døden opvarmet-over zombie med dybtliggende øjne og læber blodige. Du kan se højdepunkter i videoen til venstre. Min make-up artist også gør Jack klovn, som han sagde at tage en time et halvt hver nat.

Næste op, jeg valgte en egnet body-del prop fra et blodigt basketful. Hjerner er en klassiker, men jeg greb en lang ben for sin chok værdi. Der var ikke noget subtil om min nye zombie persona, fra det blodige lemmer til min prangende hat. Vi havde en hurtig coaching session, som du kan se i videoen. Vi lærte de forskellige måder, vi kunne nærme rolle og reglerne for at være en god scareactor jorden. Jeg havde helt sikkert en indre zombie venter på at springe ud. Jeg var forvirret karakter, desperat trang hjerner, men med kun en strimlet lemmer for fødevarer og en one-word ordforråd til at udtrykke min brændende ønske. Den stakkels skabning ville snuble rundt bedragerisk men kunne bevæge sig hurtigt, når behovet opstod. Med det i tankerne, jeg sluttede horde af medier zombier overskriften ned ad trappen, og vi blev sluppet løs på de fattige intetanende offentlighed.

Klik her for en del to af denne rapport, med billeder og video af min scarezone ydeevne og en første hånd hensyn til, hvordan det er at være en amatør scareactor for en aften.

I mellemtiden, klik her for at læse min anmeldelse af Halloween Horror Nights hjemsøgte huse, og klik her for at læse mere af mine artikler. Klik her for at følge mig på Twitter.


relaterede artikler