Moms, der klæber sammen også passer sammen: Del

Som New York Fitness Examiner har jeg haft mulighed for at fortsætte med at opfylde fantastiske mennesker undervejs. Lanaya og Koren er begge fænomenale Mor & Fitness bloggere ikke at nævne gode venner! Fortsæt med at læse for at se, hvordan disse damer holde sig i form, mens du hæve en familie på samme tid.

Hvor mange børn har du?

Lanaya: 1

Var det svært at tabe barnet vægt efter fødslen?

Lanaya: Jeg var omkring 15 pounds overvægt, før jeg fødte. Efter at jeg havde Reagan {som jeg kun fik 18 pounds i løbet af min pregnancy- yay mig!} Jeg gik tilbage til min oprindelige vægt senest to dage efter at have hende. Det var ikke før jeg begyndte med Klapvogn Strides {da Reagan var fem måneder gammel} at jeg virkelig begyndte at fokusere på at tabe sig og være sund.

Vidste du træning, mens du var gravid?

Lanaya: Nej .. det var ikke en prioritet for mig. For mig {og fra hvad alle har sagt} Jeg skjule min vægt meget godt, så ingen vidste, at jeg var så tungt som jeg var. Kun skalaen kunne fortælle mig det. Jeg var så aktiv pre-ægteskab, men efter jeg blev gift jeg aldrig afgjort ind i en fitness rutine igen. Suk. Så under graviditet, træning var en fjern tanke.

Hvordan du balance tid med dine veninder og være en mor?

Lanaya: Jeg er meget heldigt, at jeg kommer til at tilbringe tid sammen med mine veninder. Nogle nætter, da jeg helt sikkert brug for en pause fra mommyhood, jeg har Reagan ophold hjemme med far, og jeg komme ud og slappe af med pigerne. Det meste af min mig tid, kommer dog fra at være på gym. Jeg har mødt to meget gode venner der, og vi tager en masse dengang som kæreste tid. Nogle dage vil vi planlægge te tid eller frokost efter vores træning og børnene kan løbe rundt sammen på en park eller noget, mens vi chatter.

Hvad er din skal have en sund snack i din pung?

Lanaya: Du vil sikkert grine af mig, men jeg kan ikke bære en pung. Jeg hader dem. Jeg bærer en iPhone sag, der gemmer alle mine fornødenheder {kreditkort, ID og kontanter.} Men ... når der er behov snacks, jeg normalt har skåret op æble skiver med mig eller en Nature Valley honning og havre bar et sted i nærheden.

Hvad er din yndlings form for fitness?

Lanaya: Jeg er alt om gruppe klasser på gym. Jeg elsker samspillet det giver. Min favorit klasser er Zumba og Cardio Kickboxing,

Hvad er dit nummer ét tip til nye mommies udkig efter en sund balance?

Lanaya: Find noget, du elsker at gøre! Jeg havde ingen idé om, hvad jeg gjorde, da jeg først havde Reagan og snart den ensomme og mangel på voksne interaktion begyndte at veje på mig. Så jeg fandt Klapvogn skridt. Det fik mig til at indse, at der er nye mødre overalt og ingen af ​​os har det hele regnet ud. Hvis vi kan finde noget, som vi elsker at gøre, vil venskaber kommer og moderskab bliver lettere!

Tag dig tid til dig selv. Uden det, bliver livet alt om dit barn og der får utrolig udmattende. Så sørg for, at hvis nogen tilbyder at se dit barn til at give dig en pause .. tage det!

Find en stikkontakt under lur tid. For mig er begyndt min blog ført til mere, end jeg nogensinde kunne forestille mig. Finde noget at holde dig forbundet med verden.

Venskab:

Koren og jeg mødte næsten ti år siden, da hun kom til at arbejde for mig. Vi tilsluttet så hurtigt og blev meget hurtigt venner. Vi havde en delt kærlighed til vores kattekillinger og vores sarkastiske humor sammen var forbløffende. Vi kan altid gøre hinanden grine, selv med et kig.

Hun har inspireret mig til at være flittige i mit fitness rejse og har altid været en kilde til støtte for mig.

Koren var en brudepige i mit bryllup og endda kom til Pennsylvania, da jeg fødte Reagan. Hun har været Rey er "aunty Koren" lige siden. Vi har set hinanden gennem op-og nedture, og jeg anser hende en af ​​mine nærmeste venner.

Mini Bio {Lanaya}

Jeg er en gym rotte, ivrig elsker af sport {især mine San Francisco hold!}, Runner og blogger. Min blog Raising Reagan dykker ind regne ud en balance mellem mit behov for at være perfekt og hæve et lille barn, der kan lide at kontrollere alting ligesom mig. Skal jeg begynde besparelser terapi nu? Jeg blander i nogle sjove opskrifter (for det meste lækre cocktails - hey, dette job er groft) og en hel masse griner eller græder? Man ved aldrig.

Jeg startede i mit fitness rejse næsten tre år siden, da Reagan blev født og har aldrig set sig tilbage. Det er en del af mit liv, og jeg omfavne det fuldt ud. På grund af min livsstil nu er jeg stolt af at sige, at jeg har et fald på 30 pounds, mistede fem størrelser og føler forbløffende. Jeg kan se på min datter og være stolt over, at jeg med et godt eksempel ved at give hende et kig på en sund, aktiv livsstil. Det er en af ​​de bedste gaver, jeg kan give hende.

TIL ALLE MINE FITNESS OPDATERINGER ....

  • Tjek min e-bog Du kan få det hele
  • Tilmeld dig for månedlig NM Nyheder: http: //eepurl.com/z-S31
  • Hjemmeside: www.nadiamurdockfit.com
  • Twitter:NadiaMurdockFit
  • Nadia Murdock Fit Facebook: http: //tinyurl.com/qdtz2uq
  • NY Fitness News Facebook: http: //ow.ly/ecQEL
  • Kom og Zumba med mig!

relaterede artikler