Når fedt er godt for fitness og vægttab

Fisk i kosten er et mysterium af sorterer i, at de arter, der synes at have de mest sundheds- og vægt-kontrol fordele er den mest fede fisk.

En af grundene fisk har sådanne ydelser menes at være deres indhold af hormonet leptin.

Fisk er generelt også lavere i kalorier end kød.

Til vægtkontrol

Leptin er ikke helt forstået, men menes at cirkulere i blodet, og når registreres af hjernen, hjernen signalerer nervesystemet til at bremse din appetit eller din lyst til mad.

Du kan faktisk eksperimentere med fede fisk som sardiner, fersk tun, laks, sild, sorte torsk, makrel.

Sardiner synes at være særligt effektive for mig selv. Måske er det, fordi de er en smag, der skal erhverves langsomt (af mig anway). Men de helt sikkert dræbe min appetit. Jeg kan åbne en dåse sardiner pakket i vand og spise en og min sult går væk.

Jeg er ikke positivt, hvorfor sardiner virker. Måske fordi smagen er svært at vænne sig til. Jeg vil sige, du kan være meget heldig, hvis du elsker smagen af ​​dem. De er billige, og hvis de arbejder for dig, som de gør for mig, vil du takke mig.

Alt jeg siger er

Prøv fisk, hvis du ikke spiser normalt fisk. Jeg tror ikke, stegt fisk tæller. Jeg mener, det er bare ikke en stor post på grund af kulhydrater og fedt i den opdræt.

Hvis du beslutter at gøre laks, prøv dåse røde laks. Det er meget bedre end pink. Jeg åbner en dåse og sætte det ind i et par mindre beholdere og fryse dem. Så jeg bruger det på salater og også i omeletter. Prøv det, kan du lide. Det er godt for dig, også.

Øm EGA-3'ere

Hele denne aftale med fede fisk kan krydse over til at tage fiskeoliekapsler. Jeg lægger ikke mærke appetit ting, når jeg taler fiskeolie, men måske.

Dette er en abstrakt om leptin og dens counter-hormon Grhelin. Begge er vigtige i vægtkontrol processen.

Et sidste punkt: Fisk er også mærkbart godt for din hud og teint. Spiser fisk en gang dagligt i en uge og se, hvis du ikke mærke en forbedring i dit udseende.

cinta anda

Husk at have en årlig fysisk. Thomas Amshay artikler er ikke beregnet til at træde i stedet for din læge eller sundhedspleje team. Tal med dem, før du starter et træningsprogram, kost eller supplement.


relaterede artikler