Oprettelse fra hjertet

Oprettelse fra hjertet

Oprettelse fra hjertet

Som de fleste af jer ved, Bedsteforældre Day er søndag, September 11. Det er også Patriot Day, men vi fokuserer på at skabe en gave til bedsteforældre er.

En gave fra hjertet, forhåbentlig! Det synes vanskeligt for de fleste familier lige nu; hver familie forsøger at finde deres rutine med en ny skoleår, lektier, Mød Lærer ...... det er en meget travl tid! Men med blot en smule kreativitet, kan det gøres!

I dag har vi to eksempler på ideer til at ære bedsteforældre s, men kun én blev virkelig gjort fra hjertet.

Nogle gange, kreativitet er undvigende. Internettet er et fantastisk sted at forskning og finde ideer til det næste projekt. Og nogle gange, efter at have oprettet fra en andens idé, vi kan komme med vores egen .... og der er virkelig kunst på sit fineste, hvad vi har skabt på vores egne!

Det er, hvad der skete med dagens projekt.

Hjem Made Simple har en liste over Bedsteforældre Dag gaveideer, og det er hvor jeg startede. Jeg kunne godt lide tanken om et "stamtræ", men ikke virkelig gerne deres gren skabelon .... det passede ikke, hvad jeg havde i tankerne. Men jeg kunne lide bladet skabelon og udskrives to sider på tie-farvet byggeri papir. (Som du ser gennem diasshowet, bemærk venligst, at min mand er enebarn!)

Jeg skitseret, hvad jeg troede jeg ville træet til at se ud, vel vidende, at det endelige projekt sandsynligvis ville være anderledes. Jeg derefter let skitseret et træ form på den lyse gule papir jeg havde valgt at vise vores træ. Jeg brugte Sharpie og Crayon at udfylde farve på træet, ved hjælp af både giver dybde til billedet.

Jeg skære bladene, løst om dem på siden, indtil jeg havde en idé om, hvordan jeg ville have det til at se ud. Så limet jeg - bare en dråbe, ikke en masse - bladene temmelig tæt på, hvor jeg ville have dem. Jeg tilføjede navne og datoer for at blade og papir. (Datoerne på papiret er bryllup datoer, til hukommelsen skyld)

Da jeg var færdig med projektet, jeg begyndte at tænke på en lignende gave til mine forældre. De to er meget forskellige gaver, men!

Jeg besluttede at benytte en blomsterhave tema for mine forældres gave, vel vidende at mor elsker blomster. Jeg gjorde hjerteformet "blomster" er knyttet til papiret stilke, udfylde rummet med Quilled blade og skum insekter. Jeg opført hvert familiemedlem på et hjerte, hele vejen ned til de store grandbabies.

Forskellen er mærkbar .... den ene er skabt ud fra en andens idé, man er færdig bruger min egen kreativitet, og det er nemt at se, hvilken en er skabt fra hjertet.

Vores unge kreative s længes efter os at se forskellen i deres kunst. Der er det arbejde, de skal gøre, som kan virke stiv og livløs. Men når vi giver dem tid og materialer lige for 'sjov, "de kan vise en dybt kreative side, at vi ville gå glip af, hvis vi skyndte forbi øjeblikket.

Så please, tilskyndes i dag for at give din kreative er en mulighed for at skabe fra hjertet for nogle meget specielle mennesker i deres liv, deres bedsteforældre! Et håndværk site er et godt sted at begynde at lede efter et kreativt boost, men hvad bliver det næste, er alle "Heartwork"!

Have det sjovt skabe!


relaterede artikler