Parques i Quito, Ecuador

Parques i Quito, Ecuador

Parque La Carolina er netop blevet en af ​​mine foretrukne parker i Sydamerika. Måske det er en underdrivelse. Carolina Park er formentlig en af ​​mine foretrukne parker overalt i verden.

Der er en række grunde til, at jeg tror, ​​denne park er så fantastisk. Jeg har sikkert set et par parker, der er mere fint manicured end Carolina. Jeg har set et par, der er måske mere historisk. Så hvad er så fantastisk ved denne ene?

Skønheden i Parque La Carolina kan ses på mange måder. Først du måske spørge, hvad er formålet med en bypark? Jeg håber, det første svar er at bevare en plads til glæde for befolkningen. Hvis vi er enige, så er der mange ting om Carolina, der gør det en overlegen eksempel på en by park.

Den første ting, jeg bemærkede, var, at det var fuld af mennesker. Folk, der nyder parken. Når du ser de enorme, høje træer du også finde folk under dem. Nogle har picnics, nogle leger med deres børn, nogle læsning, nogle sovende, nogle siddende og holde hænder, nogle endda mere engageret.

Carolina er en meget stor park, stor nok til at indeholde sin egen botaniske have, Jardin Botanico. Jeg har brugt så meget tid går rundt i resten af ​​denne enorme park, at jeg ikke behøver at komme ind i haven, men vil sikkert gøre det på mit næste besøg i Quito - bemærkede jeg nogle meget eksotiske udseende planter, som jeg gerne vil lære om .

Sideløbende med haven, jeg observerede en indhegning med omkring 20 eller flere heste belemret og venter på rytterne. Jeg er ikke sikker på, hvorfor de havde brug for så mange, da hver hest synes at være ledet af en af ​​arbejderne, mens rytteren sidder i sadlen (for det meste yngre ryttere.) Der var kun 3 eller 4 medarbejdere, men jeg har bemærket, at nogle gange en person ville være førende 2 eller 3 ryttere ad gangen.

En særlig oplevelse for turister ville sandsynligvis være håndværk kreditorer spredt rundt i parken. Selvfølgelig var der fødevarer leverandører af alle de forskellige typer.

En af de primære attraktioner er en stor serie af snoede kanaler med talrige gåtur over broer. Og kano huslejer for alle, der ønsker lidt mere motion på vandet - det er de to personers typer med cykel stil pedaler til brug.

Og måske endnu mere overraskende var at finde en meget omfattende serie af "kanaler" nærliggende anvendes til et helt andet formål. Disse havde ingen vand. I stedet var der en række funktioner indbygget i disse kanaler, der bruges af skateboardere og cyklister. Dette er sandsynligvis den mest imponerende skate park jeg har set overalt. En interessant funktion, som jeg bemærkede var, at de indvendige vægge af disse kanaler blev alle malet i forskellige "Grafitti" stilarter. Måske er det en afsætningsmulighed for de spray maling kunstnere i Quito.

Der var en række legepladser spredt over hele parken, hver med helt forskellige former for udstyr. Nogle jeg havde aldrig set før, som de så ud til at være unikke stykker designet specielt til denne park, selvom måske vil jeg se dem igen, når jeg kommer til Cuenca. Næsten hver apparat i parken blev brugt af børn med deres forældre enten ser tæt ved eller bistår dem.

Jeg kunne ikke se dem i starten, men senere bemærket, at der var flere morsomme leder "tog", der kører rundt i parken. De var ikke på skinner, men snarere en række af biler bliver trukket i hvert tilfælde af en sjov leder motoriseret bug. De små børn i særdeleshed syntes at virkelig elsker de "bugs", men bilerne var stor nok til at holde folk i alle størrelser.

Ved en fjerneste ende af parken, at jeg aldrig nåede helt kunne jeg se, at der var fodboldbaner i brug. Denne park så ud som det havde det hele. Jeg kan ikke forestille mig, hvad der ellers kunne tilføjes for at gøre det mere attraktivt. Og det er bestemt ikke den eneste park i byen!

Der er andre endnu større parker, der vises på bykort samt mindre. Af de mindre parker, som jeg var i stand til at besøge jeg virkelig nød Parque El Ejido blot et par blokke nord for den gamle bydel. Ikke som optaget som Carolina og betydeligt mindre det har et par funktioner, der virkelig skiller sig ud. Første er en række af store træer, som er meget bredt baserede - sandsynligvis så meget som 8 til 10 fod i diameter, meget høj og meget imponerende. Den anden funktion var en lang halvcirkelformet gangbro med måske 50-75 eller flere boder fyldt med ecuadorianske håndværk og andre varer til salg. Der er andre håndværk markeder i byen, men dette er undtagelsesvis nice i at layoutet er i den smukke park og kiosker er på hver side af en meget bred passage, så det er ikke som nogle af de mere overfyldte markeder. Kreditorer synes en smule mere afslappet og afslappet. Nogle af dem har små børn, der leger i eller i nærheden af ​​båse og er en tilføjet behandler til at se.

På sydsiden af den gamle bydel er en park på en bakke med den berømte Panecillo, den berømte bevingede Jomfru, der kan ses fra næsten overalt i den gamle bydel. Sidste gang jeg var i Quito jeg gik til bunden af ​​skulpturen, men denne gang kun beundret det fra en afstand.

Når du endelig kommer til Ecuador og besøge byerne, så prøv at huske de parker og derefter. . .

Holde på Traveling!


relaterede artikler