Planes på Lowry og Train historie i Strasburg, Colorado

Planes på Lowry og Train historie i Strasburg, Colorado

En anden smukt solskinsdag her i Colorado, og jeg besluttede, at det var Yoshie tur for nogle øvelse. Yoshie, er min 2006 Suzuki DL1000 V-Strom / Dauntless Sidecar Rig aka "Hirohito Revenge", et navn givet til hende af Jack Riepe af Twisted Roads berømmelse.

Den oprindelige tanke i min hjerne var at cruise over til Harbor Freight at gennemlæse deres værktøjer og gadgets, men på nærmer destinationen, Yoshie talte til mig, og vi fortsatte forbi denne leverandør af billige værktøjer og udstyr og fortsatte videre mod det gamle websted af Lowry Air Force Base.

Jeg cruisede om gentrified og stadig nye leder bolig- og lejlighedskomplekser, der er dukket op i Landet, når der anvendes af luftvåbnet og også den gamle Denver lufthavnen. Det er ganske rart faktisk, de har gjort et flot stykke arbejde med spiffing op stedet.

Beliggende i en af ​​de to store tilbageværende fly hangarer tilovers fra luftvåben dage, er de vinger over Rockies Aircraft Museum. Dette museum er ganske velforsynet med veteranfly displays og en fantastisk måde at tilbringe et par timer når i Denver. Jeg havde besøgt dette museum før med mine sønner, og i dag var det bare et kort stop for nogle billeder af B-52 Stratofortress Bomber placeret uden for museets hovedindgang.

Jeg vandrede området omkring de to hangarer, det ene er den del af museet, som jeg havde nævnt før, og den anden nu konverteret til kommercielle lagerfaciliteter. Beliggende ved siden af ​​air museum dog var tre svævefly trailere, hvoraf den ene blev afsløret at afsløre dette svævefly i "rejse-mode".

Dernæst Yoshie fortsatte taler til mig og opfordrede mig lidt vest for Lowry, hvor vi havde set den gyldne kuppel af den græsk-ortodokse kirke på tidligere transitter i området nær krydset mellem Alameda og Leetsdale.

Efter kirken, besluttede Yoshie vi skulle mod øst nu mod den lille by Strasburg, CO. Det ligger i nærheden af ​​I-70 Super Slab øst for Denver Metro Area. Yoshie og jeg undgik super plade ved hjælp af CO36, der paralleller pladen begynder lige øst for E-470 / I-70 krydset.

Målsætningen på Strasburg var at placeret og fotografere mindesmærket markør hvor henhold til Comanche Crossing Historical Society and Museum:

Den 15. august 1870 blev de sidste 10¼ miles af sporet lagt af to besætninger, en arbejdsgruppe fra øst og en fra vest i et rekordstort ni timer.

Femten måneder tidligere, havde den gyldne spike ceremonien blevet afholdt i Utah, at notere sammenføjning jernbanetransport af det østlige USA med vest. Men sporene tiltrådte ved Promontory Summit tilsluttet kun Omaha og Sacramento i en kontinuerlig kæde.

Med færdiggørelsen af skinnerne på Strasburg blev det muligt, omsider, til bord et tog i New York og rejse hele vejen til San Francisco med jernbane.

Så der, på trods af, hvad du fik at vide fra historiebøgerne, den virkelige sammenføjning af landet ved en kontinuerlig jernbane linje var på et knap markant punkt i den lille by Strasburg, Colorado!

Jeg først stoppet ved museet på den vestlige side af Strasburg, tænker markøren ville være der, givet sin historiske betydning. Nope, men der var flere skærme af gammelt jernbanemateriel og sådan skal havde selvom museumsbygninger selv blev lukket. Sving ud museet er kun åben juli til August.

Efter vandrer gennem byen lidt, jeg endelig snublede på en gade kaldet Railroad Street. "Jeg vil vædde på ..." sagde Yoshie: "at markøren er et sted omkring her". Pligtskyldigt, jeg vendte hende på jernbanen gade.

Fortsat vest på Railroad Street, forbi hvad lignede en gammel vedligeholdelse værftet for U & P og nogle gamle butikker og et motel, Yoshie og jeg skete på Lyons Park og fundet markøren!

Markøren var ganske tåler. Jeg gætter dens en indikator for, hvordan det mere omtalte og rapporteres arrangement på Promontory Summit i Utah overskygget tilfælde af, at en del af Strasburg historie.

Jeg forlod maleriske gamle Strasburg og dens tog historien bag mig som Yoshie førte vej hjem via amtsveje både asfalterede og asfalterede. Der var tidspunkter, hun var "følelse hendes havre", som vi motored glat langs grusveje ved højere hastigheder end hvad jeg er vant til på Ural, efterlader en stor sky af støv i vores kølvand.

Fik hjem kort før resten af ​​familien kom hjem fra skole. En god dag med mild vandre, med Yoshie taler til mig, som vi gik. Hvis du spekulerer over alt dette samtaler jeg har med min sidevogn rig, tjek Jack Riepe nye bog: "Samtaler med en motorcykel", vil du så forstå.

Jeg var så heldig at få en tidlig gennemgang kopi af denne bog, min anmeldelse er her: LINK


relaterede artikler