Spar penge på solcreme

Spar penge på solcreme

Dens sommer her i Baltimore, og det betyder at det er tid til at trække sig ud af solcreme (hvis du ikke allerede har!). For mig, jeg er nødt til at bære det året rundt, da jeg er bleg med rødt hår. Hvis jeg ikke bære solen skærmen vil jeg brænde, selv om vinteren! Så jeg ved, at solcreme kan blive dyrt, så mere om sommeren, når du skal holde anvende det. Men du er nødt til at bære det! Hudkræft er noget at spøge; det er den mest almindelige af alle menneskelige kræftformer, med mere end million mennesker i USA hvert år bliver diagnosticeret. Og hvis det ikke er nok til at skræmme dig, at være i solen uden solcreme kan medføre, at "læder" udseende på huden, og kan forårsage flere rynker i en yngre alder!

Så her er et tip til at spare penge, mens du stadig beskytter din hud.

-Gå Generisk! Vi alle se annoncerne for Banana Boat og vand babyer, men hvad ingen virkelig taler om, er, at de generiske versioner er de samme som de dyre! Walmart mærke solcreme er Equate mærke og deres solcreme kan være så lav som halv pris!

På min lokale Walmart, en 8 ounce flaske lotion formel er $ 5, mens de højere ende mærker kørte tættere til $ 10-12 for samme størrelse flaske. De har også en baby formel, og et ansigt formel, som jeg bruger.

Også den spray version er fantastisk til områder, du ikke kan nå, men lotion vil gå længere til samme pris på de områder, der er nemme at komme til at lide dine arme og ben. Jeg bruger både spray og lotion på min krop dagligt, og derefter ansigtet versionen blandet med en lille smule af min ansigtscreme.

Ingredienserne til Equate brand:

Avobenzone 3,0%, solcreme. Homosalate 15,0%, solcreme. Octisalate5.0%, solcreme. Octocrylen 10%, solcreme. Oxybenzone 6,0%, solcreme.

Ingredienserne til Banana Boat mærke: avobenzone (1.%) (Solcreme), Homosalate (10%) (Solcreme), oxybenzon 4% (Solcreme), octisalate (5,0%) (Solcreme), octocrylen (0,80%) (Solcreme )

Når man ser på de ingredienser, de indvielser er en smule anderledes, men alt er der stadig! Til halv pris, og den samme beskyttelse, er det værd at skifte til en generisk mærke!


relaterede artikler