Super Bowl Chap Oscars Fed Prediction

Super Bowl Chap Oscars Fed Prediction

Chap Oscar er ikke en stor tid sportsfan eller gambler, men jeg er foran kurven på dette, når det kommer til at gøre dristige forudsigelser. Broncos er en alvorlig trussel med Peyton Manning, der er en elite quarterback, der fra min begrænsede udsigtspunkt har et beundringsværdigt karakter. Han kastede for en NFL rekord 55 touchdowns i denne sæson. Broncos har mange andre faste våben på angreb og forsvar. Min pick er Broncos, 28-24.

Det er et spørgsmål, som jeg ofte spurgt Chap hvorfor Gud redde folk og mit svar er, at vi tror, ​​at han sparer en person til at holde dem ude af helvede. Nogle tror han sparer så vi oplever hans fantastiske kærlighed begge disse årsag er sekundære! Gud redder folk, fordi det er en hån mod hans hellige navn, at vi ville leve i oprør mod ham. Det er derfor jeg kan lide sport især fodbold, hvor du se og høre spillerne forsvarer deres teams. Gud giver frelsen, fordi Hans herlighed er på spil. Gud er herliggjort, når vi tror på hans evangelium, elsker hans Søn, og acceptere hans diagnose af vores største behov, som er bundlinjen vi alle har brug tilgivelse for synd. Feltpræst Oscar har helt sikkert nydt godt af Guds bestemmelse i frelse og jeg ved, at jeg eksisterer strengt for forherligelse af Gud. Vores Gud som disse trænere og beslutsomme spillere har en konkret slagplan. Vær sikker og nyde denne sæson af kærlighed!

Tak for at være loyale læsere og tilhængere af Chap Oscar!

[email protected]


relaterede artikler