Udvalgte fredage: Myaann Payne, Din DFW Style Guru

Udvalgte fredage: Myaann Payne, Din DFW Style Guru

Udvalgte fredage: Myaann Payne, Din DFW Style Guru

Arbejde i detailhandlen har tilladt mig at krydse veje med nogle temmelig unikke individer. Jeg har arbejdet med håbefulde designere, modeller, stylister og make-up artister. Hver person jeg er kommet i kontakt med har haft deres eget sæt af drømme og mål, at de var stræber hårdt for at opnå. Myaann Payne er en af ​​de tidligere kolleger, der er faktisk opnå disse drømme, og går på dem, vil fuld mode kanoner forrygende.

Jeg havde fornøjelsen af ​​at arbejde sammen med Myaann på BCBG Max Azria. Over den tid, jeg har arbejdet sammen med hende jeg voksede til at beundre hende delte kærlighed til mode og hendes beslutsomhed og stærk drev til at sætte hendes drømme i førersædet. På det tidspunkt var Myaann bare at få hendes fødder våd med hendes uafhængige styling selskab, MYN image. Hurtigt frem et par år senere til dag, og denne styling politibetjent kone har taget tophastighed med hendes selskab, og alle hendes drømme er langsomt men sikkert ved at blive en realitet.

Tjek interviewet jeg snagged med pigen bag MYN billede og høre om hendes tid som skuespiller / model, hendes mode inspirationer, og hendes top fem poster for hver pige! Se slideshowet for udseendets skabt af Myaann!

For styling tjenester kontakt http://www.mynimage.com

  • Giv os en kort bio om dig selv.

Jeg er Myaann Payne, stylist arbejder under mit eget selskab, MYN billede. Jeg er 27 år, født i Arlington og voksede op i Cleburne, Texas. Da jeg var 16, blev jeg samlet op af et ledelsesteam fra Los Angeles, og gik vest for at forfølge en karriere i handler og modellering. Efter fire år, tre reklamefilm, en film, og vært for et lokalt show, var jeg klar til en pause. Jeg flyttede tilbage til området DFW i december 2009, og jeg elsker at være tilbage hjem!

  • Hvad fik dig beslutter, at du ønskede at blive en stylist eller involveret i mode?

Lige siden jeg var lille, elskede jeg mode. Jeg vil aldrig glemme den første gang jeg så en landingsbane show, må have det været 1988 -.! Lige ved gryende af Heroin Chic æra jeg så alle de høje skinny modeller på catwalken, og jeg ønskede at være en Fashion har altid været noget, jeg elskede. Jeg har altid vidst mit kald i livet var at hjælpe andre, men jeg ved nu, at jeg er bestemt til at klæde folk.

  • Hvad er du inspirationer, når det kommer til mode og styling?

Naturligvis de helt store: Karl Lagerfeld, Salvatore Ferragamo, Anna Wintour, Andy Warhol ... Jeg er også inspireret en masse af naturen. Bliver rejst af en blomst barn, finder jeg skønhed i næsten alle ting. Den måde, vand bøjninger og strømme gør mig til at tænke på silke chiffon, og de ​​ting, det bøjer (klipper, klippevægge, osv) gør mig til at tænke på den menneskelige figur, og hvordan en den rigtige stof kan flyde over et legeme, skaber smukke former med lethed. Min mantra er: "kjole til din krop type, ikke nødvendigvis hvad der er på trend."

  • Hvad er dine top fem punkter hver pige skal have?
  1. En alsidig, sæson-mindre LGD (lille grå kjole)
  2. En rockende clutch, som du kan bære med på skjorte og jeans eller til et bryllup
  3. En fantastisk par solbriller (vi alle ønsker at ligne celebs,! Så spendere lidt på dem)
  4. En stor fitting, sexet jakkesæt (bukser eller nederdel)
  5. Tillid til at fortælle dig selv, du er smuk i din egen hud.

relaterede artikler