Være en stjerne med denne stjerne frugt opskrift

Være en stjerne med denne stjerne frugt opskrift


Ved bagning, jeg kan lide at bruge enkle, let at lave opskrifter. Når en ven velsignet med mere stjerne frugt, også kaldet caramboler (Averrhoa caramboler L.), end hun kunne bruge gav mig flere sække af overskud, jeg gik på udkig efter en opskrift på stjerne frugt brød. Jeg fandt mange opskrifter i min samling af tropiske kogebøger, men ingen, der appellerede til mig for frugt brød.Være en stjerne med denne stjerne frugt opskrift


2012 George Leposky
Jeg begyndte at lede efter en opskrift lige før Thanksgiving 2012, da mine tanker vendt til min årlige bagning af gaver. Igen i år lovede jeg mig selv, jeg ville stoppe bagning. En eller anden måde dette aldrig sker. Motivationen i år var tilgængeligheden for første gang for en masse stjerne frugt.

Endelig fandt jeg online en opskrift jeg ønskede at gøre - med nogle ændringer. Mine ændringer var at tilføje jorden nødder og bruge de én-pund brød pander jeg har brugt i årevis. Jeg også fordoble mængden af ​​pureret frugt i opskriften. Den oprindelige opskrift som blev offentliggjort i 2007 af TriniGourmet.com siger "1 kop purerede fem fingre (Carambola / stjerne frugt) -. Omkring 3 eller 4 små frugter" Fem fingre er en lokal Trinidad navn for stjerne frugt bruges af Sarnia Bland, forfatter af denne opskrift og stifter af TriniGourmet.com og Caribien Lifestyle Maven.

Frugten til rådighed for mig var store. To kopper frugtpuré arbejdede godt for mig.

Opskriften opfordrer til at sprøjte olie på siderne og bunden af ​​brød pander. Dette jeg ændret til smør (eller oliering) siderne af brød pander og derefter flouring deres sider.

Rosalie tage på Sarnia Bland s Carambola Bread

Ingredienser:

2 kopper pureret Carambola / stjerne frugt
1 kop sukker
¾ kop mælk
1 æg
1 kop hele hvede wienerbrød mel
1 kop hvid alle formål mel
¾ tsk salt
1 tsk bagepulver
1 tsk bagepulver
½ tsk ingefær (mere kan tilføjes efter smag)
½ tsk kanel (mere kan tilføjes efter smag)
¼ kop rosiner
½ kop jorden nødder

Retninger

1. Forvarm ovnen til 350 º F.
2. Forbered bagning brød pander (se ovenfor).
3. Få en favorit træ blanding skeen. Nr mixer er påkrævet for denne opskrift.
4. I en stor skål, kombinere stjerne frugtpuré, sukker, mælk og æg. Bland godt.
5. I en anden skål, kombinere de resterende tørre ingredienser og bland godt. Tilsæt langsomt de tørre ingredienser til de våde ingredienser. Der omrøres med ske indtil al melet fugtes. Må ikke over-opsigt.
6. Hæld i forberedt brød pan (r) og bages indtil en tandstikker indsat i midten af ​​brødet kommer ren. Dette bør tage omkring 35-40 minutter. Bemærk: Hvis du bruger en sort non-stick bageform, reducere varme til 325º F.

Bemærk: Klik på knappen "Tilmeld" nedenfor for at modtage en e-mail hver gang Miami Food and Drink Examiner udgiver en ny artikel.


relaterede artikler