Vegan Anne Hathaway: Jeg sultede mig selv til at miste 25 £ for 'Les Miserables'

Vegan Anne Hathaway: Jeg sultede mig selv til at miste 25 £ for 'Les Miserables'


Skuespillerinde Anne Hathaway tabt 25 pounds på en nær-sult kost til rollen som Fantine i dramaet "Les Misérables".

"Jeg skulle være tvangspræget om det; ideen var at se nær døden" Hathaway fortalte December 2012 spørgsmålet om Vogue. "Når jeg ser tilbage på hele oplevelse, det var helt sikkert lidt nødder. Det var bestemt et brud med virkeligheden, men jeg tror, ​​det er der Fantine er alligevel."

Den slanke 5-fods-8 Anne tabt 10 pounds før skydning begyndte, og derefter mistede yderligere 15 pounds i løbet af en to-ugers pause i optagelserne ved at spise kun to tynde firkanter af tørret havregryn indsætte en dag.

Ikke overraskende styrtet kost forlod Hathaway fysisk og følelsesmæssigt drænet. "Jeg var i en sådan tilstand af afsavn, fysiske og følelsesmæssige," husker hun. "Da jeg kom hjem, kunne jeg ikke reagere på det kaos af verden uden at blive overvældet. Det tog mig uger, indtil jeg følte mig igen."

Hathaway havde skiftet til en vegansk kost under træning for "The Dark Knight Rises" og virkelig omfavnede plantebaseret kost.

"Jeg kan ikke gå den soja kød rute, jeg har en rigtig plante-baseret kost," Hathaway fortalte USA Today. "Så jeg ender madlavning derhjemme en masse. Kale er forbløffende. Spelt [en slags hvede] pasta er forbløffende. Jeg kan ikke gøre det hvide mel kram. Det gør mig virkelig syg."

Anne, der har ry for at kaste sig ind i hendes projekter, har bevaret de fleste af hendes "Les Miz" vægttab, samt hendes nisse klipning.

"Jeg elsker den korthårede livsstil," siger Hathaway, 30. "Det er fantastisk, at jeg var i stand til at gå til en vandretur lige før jeg kom her for at møde dig, hurtigt vaske mit hår, og nu er det tørt."

Den munter brunette, der for nylig blev gift med skuespilleren Adam Shulman, siger hendes korte, slanke frisure matcher hendes ønske om en enkel, ubekymret liv som hun navigerer hendes trediverne.

"Jeg er 30, og - jeg håber, det ikke er klamt at sige - jeg føler pænere og meget mere mig selv," siger hun. "Jeg tror, ​​jeg bare føler mig meget mere tilfredse med mindre nu."

[Relaterede: Amanda Seyfried: Jeg er for sundhedsbevidste at sulte mig selv som Anne Hathaway gjorde]


relaterede artikler